Eläimellistä treeniä

Puolialastomia naisia, korkkareita, keimailua, lantion heiluttelua… Normaali lauantaibaari-ilta? Ei, vaan poseerauspäivä Tampereella. Päivän aikana oli taas motivoivaa, virkistävää, piristävää, helpottavaa, ihanaa, yhteenkuuluvuuden tunnetta lisäävää, mieletöntä, hulppeaa (ylistyssanat loppuvat kesken) tavata teitä kaikkia lajin parissa puurtavia, unelmalleen omistautuneita fitnessnaisia! Kiitokset vielä aina yhtä tsemppaavalle Sadulle! 🙂

Ennen pyllyn keikuttamista oli kuitenkin aika valmistautua Tero ”HJEP!!! Vielä jos jaksat puhua, jaksat prkl tehdäkin!” Kivisen kevyehköön jalkajumppaan. (P.S. Kiitos Tero, rollaattori tuli taas tarpeeseen seuraavaksi viikoksi.) Mallia henkisestä valmistautumisesta näyttää Minna:

Minna lyttää stereotypiat bikinibimboista. Puikot käyvät sukkelaan ja silmukat sulautuvat salikelpoiseksi pipoksi. Vai ovatko tässä kenties valmistumassa kevään kisojen lämpöisät bikinit?

Aitoa junttityyliä suoraan Savon sydämestä, kun Shokki-Anu on astetta hevimmissä meiningeissä. Nyt naurattaa, kohta itkettää (viitaten etureisiä kutkuttaviin prässinautintoihin).
Päivän aikana tsekattiin jokaiselta t-kävely. Minna sai kehua erityisesti naisellisesta, sulavasta kävelytyylistä ja lantion käytöstä. Anu – no, noottia pömppövatsasta, käsillä hiihtämisestä ja jäykkyydestä. Positiivista kuitenkin oli, että pohjalta oltiin noustu pykälä ylöspäin ja korkkareilla jopa pysyttiin pystyssä.

Sheik, sheik, sheik! Bikinisarjassa saa ja pitää keikuttaa takalistoa antaumuksella. ”Tässä lajissa multa on karissut turhat estot pois.” -Minna

Joukkoon oli eksynyt uhanalainen kissaeläin, Bicinius Mirrimus, joka tunnetaan sorjista raajoistaan ja upeasta, harteikkaasta olemuksestaan. Lajia on turha etsiä lähiöpubeista tai huoltoasemien syöttölöistä.

Sanakirjassa X-kirjaimen kohdalla komeilee Minnan kuva. Minnan hartialinja on erityinen vahvuus kevään kisoissa. Tai no, oikeastaan koko malli, terveisin katkeroitunut kirjoittaja. (Toimituksen huomautus: koska tämä on treeniblogi, jonka tarkoituksena on esitellä lihaksikkaita naisia, lukeminen kannattaa jättää tähän.)

Ja sitten merellisempi laji, Morounga angustirostris, eli merinorsu. Leppoisa otus jaksaa kovimmankin kylmyyden paksun läskinahkakerroksen avulla. Tarkkasilmäinen voi tosin havaita harvinaisen punanaamiovärimuunnelman, joka voi syntyä, jos eläinraukkaa kuormitetaan vallan liikaa fyysisellä rasituksella (ja henkiseen ahdinkoon ajavalla yhteisön luomalla itsensäpaljastamispaineella). Ahdistukseen auttaa lohdutusruoka.
minna

2 vastausta artikkeliin “Eläimellistä treeniä”

  1. Moikka tyttöset, aivan mainio blogi! Ihana tyyli kirjoittaa, ei oo turhan vakavaa hommaa:) Keep up the good work(outs)! Ja go Sats!

    – Sanna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta