Saippuan ja shampoon hiuksenhieno ero

Koska kaikkiin itseään kunnioittaviin muoti-, lifestyle-, hyvinvointi- ja kauneusblogeihin (joihin myös lukeudumme kuuluvamme) kuuluvat pakolliset ripsräps-, kynsi- ja muut tukkahärpäkepostaukset, emme tee poikkeusta. Lisäksi perustelemme yhtenä argumenttina, että itsestään huolta kantavan ja muiden viihtyisästä salitreenistä välittävän kovimmankin hc-bodarin tulee hoitaa säännöllisesti hygieniaansa.

Saimme Jyväskylän IdHAIRilta testattavaksi Sexy Hairin tuotteita. Ennen tuotteiden kokeilua tukkakuontalo oli valmiiksi märkä hiestä ja muusta talinsekaisesta eritteestä, jota emme tässä sen tarkemmin ala ruotimaan. Anu suostui koekaniiniksi. Anun tukkahistoriasta kerrottakoon sen verran, että aikaisemmin päänahkaa oli hellitty lähinnä miedolla hippisaippualla ja latvat kaipasivat kuumeisesti lisää kosteutta ja hoitoa.

Not tested on animals

Hiustenpesuun Sexy Hairin Lite -sarjasta Anu käytti sekä shampoota että hoitoainetta. Hiukset olivat kuivuttaan tuuheat ja helposti käsiteltävät. Erityisesti hiuksiin jätettävä soija-kaakaohoitoainesumute teki kampaamisesta vaivatonta ja silotti hiuksia. Straight-sarjan tuotteet puolestaan sopivat erityisesti hiusten suoristamiseen alle lämpösuojaksi.

Tested on humans
minna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta