Selkärangatonta vääntämistä

SATS Jyväskylä sai jälleen vapista, kun paikalliset kuuluisuudet saapuivat jälleen tuttuun tapaansa treenaamaan salille. Puoli keskusta varattiin tällä kertaa selkätreenille. Inspiraationa toimi Fastin sivustolla julkaistu mainio fitnessmalli Janni Hussin ja IFBB Pro Minna Pajulahden selkätreeni.

Aloitimme leuanvedolla. Minna oli hommannut kuminauhan, jolla tehdä pienellä avustuksella leuanvetoja tangolla roikkuen. Siirryimme vielä avustettuun leuanvetoon jatkamaan. 3 x 8-12.

Yksi kirjain. V.

Ylä- ja alataljaa oli tarkoitus tehdä supersarjana, mutta treeniin kuuluva yleinen sählääminen katkaisi ajatuksenjuoksun. Ylätaljassa leveällä myötäotteella 3 kovaa sarjaa, 8-12 toistoa. Samoin alataljassa v-kahvalla.

Alataljavedossa pyri rutistamaan lapoja voimakkaasti yhteen. Vatsa tiukkana, selässä pieni notko. Liike lähtee selästä ja olkapäistä, ei pelkästään käsistä.

Neljäntenä liikkeenä oli suosikkiliikkeemme, maastaveto. 3 x 6-8. Anu ei ole muuten vieläkään varma, onko kyseinen liike oikeasti roomalainen, romanialainen, ruandalainen vai ruotsalainen maastaveto. Joka tapauksessa liikkeen miellyttävyydestä kertoo se, että kumpikaan meistä ei ollut kuvauskelpoinen, joten kuvamateriaalia koitoksesta ei kaikkien onneksi ole luvassa. Lisäksi Minna lähettää anteeksipyynnön muutamista voimasanoista, joita ilmoille lenteli. Onneksi SATSilla saavat kuitenkin treenata ainoastaan yli 16-vuotiaat. Tämä homma ei ole suositeltavaa lapsille tai herkille ihmisille, toimitus huomauttaa.

Maastavedon jälkeen kulmasoutuun. 3 x 8- 12.

Kyllä treenaava (ja vähemmän treenattu) nainen on sitten kaunis.

Soutamisen ja yleisen huopaamisen jälkeen siirryimme ylätaljassa suorin käsin tehtäviin latsivetoihin (?). Pumppailua, jälleen kolmisen sarjaa ja 10-15 toistoa.

Suorin käsin taljassa veto selälle. Supista huolella!

Loppuun vielä hauista. 3 x 8-10.

”Hauis.”

Pinkkii ja banskuu.
Photoshop-taidot eivät riittäneet sumentamaan kahta kuvaan eksynyttä treenaajaa.

Treenit tulevat jatkumaan yhä kovempina. Kiristyykö Minna huhtikuun skaboihin mennessä? Ylittääkö Anu ”Massa” Lehtorannan elopaino maagisen 70 kg:n rajan?  Aiheuttaako kaksikko jatkossakin vaaratilanteita salilla? Pysykää blogitaajuudella.

minna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta