Team Fitfarm

Rautaisten kilpailijoiden takana piilee vähintään yhtä rautainen valmennustiimi. Tässä postauksessa emme säästele ylistyssanoja kertoessamme tarkemmin mahtavista Fitfarmin ammattilaisista, jotka päivittäin antavat omien hermoja koettelevien dieettiensä ja otsasuonia pullistavien treeniensä keskellä niin meille fitnesskisaajille kuin myös kuntoilijoille ja painonpudottajillekin suunnattoman panostuksensa. Kiitos.

Aloitamme ehkä koko kansalle tutuimmasta leppoisasta härästä, Jari Bull Mentulasta. Jari tekee pitkää päivää Fitfarmin toimistolla kuutena päivänä viikossa. Toimenkuva on erityisen raskas keskittymiskyvylle: Bull joutuu muun muassa kriittisesti arvioimaan treenattuja naisvartaloita jopa useamman tunnin päivässä lepuuttamatta hetkeksikään katsettaan. Työterveyslääkärinä suosittelisimme tarkentavia linssejä ja putkinäköä parantavia lappuja silmille, mikä eliminoisi mahdolliset turhat häiriötekijät. Myös pehmustettu nojatuoli tulisi olla säädettävissä lepoasentoon, mikä puolestaan mahdollistaisi ergonomisen ja miellyttävän katseluasennon.

Jari on tottunut kirkuviin naisiin ja punasteleviin pikkutyttöihin. Anu kipitti sydän tykyttäen hakemaan vielä uudestaan hermostuksissaan unohtamaansa kameraa ja nappasi kädet täristen kuvan. Rennosti käy ammatilaiselta poseeraus – vaatteet päälläkin.

Tero Kivinen, tuo kaikkien jättiläissarjojen isä, oli sangen pirteissä tunnelmissa ottaen huomioon dieetin ”joo, ei mulla oo mitään ongelmaa aerobisten kanssa” ja ”joo, tää riisi ja kana on itse asiassa tosi hyvää, kun maustaa oikein” pienet haasteet. Anun yllätykseksi Tero oli siirtynyt koutsaamisessaan pehmeämpään pedagogiikkaan. Jalkaprässissä leveällä asennolla Tero kujersi viimeisissä toistoissa mielikuvan Brad Pittistä. Syvemmälle, syvemmälle, ah, jo vain viimeiset toistot sulahtivat liukkaasti perille asti. Koutsi kuitenkin myönsi, etteivät naiset jostain syystä syttyneet kovinkaan usein ajatukselle, vaikka häntä Brädi haarovälissä kuulemma ainakin motivoisi. Toimitus muistuttaa tähän väliin dieetin aiheuttavan joskus mielihaluja, jotka voivat poiketa hieman totutusta.

Tie bodylavojen kuninkuuteen käy vatsan kautta. Ronskilla otteella pöperöt sisään lennossa ja homma jatkuu.
Vaikka Tero vannoi dieetin sujuneen tanssien aamucrossarilla, poika pyöritteli siihen malliin kippoaan, että ainakin pohjimmaiset riisihippuset olivat lähellä lentää päin kuvaajaa.
Teron aamu alkaa klo 07.00 crossarilla aerobisella. Kivinen painaa pitkää päivää valmentaen, ja illasta klo 18.00 alkaa oma salitreeni. Miten se menikään? NO EXCUSE.

Aina yhtä pirteä Satu Kalmi opasti tänäänkin poseerauksessa. Hän on kilpaillut aiemmin menestyksekkäästi voimanostossa ja voittanut 2010 EM-mestaruuden niin voimanostossa kuin myös penkkipunnerruksessa. Oikeasti siis vahva mimmi! Nyt Fitfarmin poseerausvastaava on keskittynyt enemmän body fitnekseen, jossa Sadun upea fysiikka onkin edukseen. Blogin toimitus toivottaa Sadulle rutkasti menestystä tuleviin kilpailuihin!

Peukut pystyssä Sadulle! Bodylavojen prinsessa hioi tällä kertaa Anun poseerausta ja t-kävelyä kuntoon. Satu haluaa muistuttaa kaikille tuleville kilpailijoille, että on erittäin tärkeä hommata kisakengät riittävän ajoissa, jotta niillä oppii kävelemään ennen kisatilannetta.

Ennen Sadun paikalle tuloa Anu sai elää hetken unelmaansa: tyhjä peilisali, jossa oli joka puolella peilejä, joista voisi peilailla itseään. Räps räps, kamera sanoi ja hetken, ohikiitävän hetken, Anu oli bodytaivaan kirkkain tähti. Onneksi Satu saapui paikalle ja poksautti kuplan rikki.

Taustalla kajahteli kohtalokas Jean Sibeliuksen Finlandia.

WFC:lta poistuessa Anu harmitteli, kun ei ollut tavannut yleensä salilla aina yhtä aikaa aamusta/aamupäivästä viihtyvää rautaista naista, Kirsiä (tai Kikkeä). Mutta kuinkas ollakaan, WFC:n rappukäytävässä Kirsi asteli reippain askelin vastaan. Aamutreenit olivat kuulemma jo takana ja nyt oli aika käydä kahvilla. Kiken elämäntyyli on ihailtavaa: hän käy joka aamu anivarhain aamulenkillä tyhjällä vatsalla, treenaa päivittäin salilla ja syö kurinalaisesti. Valehtelematta blogin toimitus ei ole tavannut samanikäistä yhtä kovakuntoista naista Suomessa livenä. Rispekt.

Tämä laji vaatii asennetta. Kirsi on elävä esimerkki, mitä oikealla asenteella saadaan aikaan.
Kirsillä vahingoittui olkapää pahasti, kun hän oli suojatieonnettomuudessa 3 vuotta sitten. Ei uskoisi, sillä olkapäät ovat mallilla ä-l-y-t-t-ö-m-ä-s-s-ä tikissä.
minna

2 vastausta artikkeliin “Team Fitfarm”

  1. Hyvä huomio, Sanna! Tosiaan en valitettavasti ole ollut kovinkaan paljon Jutan kanssa tekemisissä, koska aloitin valmennuksen Jarin kautta. Juttaa näin kuitenkin WFC:lla tuttuun tapaansa kannustamassa treenaajia. Täytyy ehdottomasti koettaa hänestäkin saada joskus juttua ja kuvaa. 🙂 Juttakin siis mukana täysillä Fitfarmin tiimissä!

    Jep, Kikke on Kova isolla koolla.

    -Anu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta