Lihan tiukistelutalkoot

Sillä aikaa, kun moni reippaili keväisillä hangilla, antiulkoliikuntakomiteamme kokoontui lämmitettyyn peilisaliin. Tosin Minna hytisi teddypuvussaan ennen kuin uskaltautui paljastamaan varoituksenkeltaiset bikininsä (varoitusmerkit olisivat muutenkin paikallaan, koska liikenteessä tämä nainen aiheuttaisi kuskien hetkellisen näkökyvyn menetyksen ja siitä koituvan kolarisuman). Bikinikissamme kilpailu onkin jo huhtikuussa, joten aitoa ja oikeaa kisameininkiä haettiin asiaankuuluvan varustelun kautta. Tosin tämä laji on siitä poikkeus, että mitä vähemmän päällä on turhia varusteita sitä parempi.

” Ranta- missi valmiina koitokseen… Tulin suoraan eilisiltä jatkoilta. Ei vaan… Kampasin tukkani ja jopa kiharsin pyhä- päivän kunniaksi. Ihanaa fitness- laiffii ” Treeni-intensiteetin kasvattaminen on tuonut näkyvää tulosta. Ennen kaikkea kaunotar on kuitenkin oppinut paljon itsestään dieetin myötä.

Minna paahtaa vielä kuutisen viikkoa dieetillä. Malli säihkyi tänään silmissä, ja kisalavoille on tulossa taatusti yksi illan upeimpia brunetteja. Lopulliseen kisatyyliin tulee vielä hiomista, kun kampaus, meikki, kynnet ja bikinit saadaan sovitettua täydellisesti yhteen. Mutta turha sitä on kieltää – pirun hyvältä näyttää jo nyt!

Riina ja Minna harjoittelivat bikinisarjan yleisöystävällisiä poseerauksia.

Poseerauskatraaseen olemme saaneet muutaman uuden syksyllä bikinisarjassa kisaavan naisen, Emman ja Riinan. Riina poseerasi tänään kanssamme, ja vaikka treeni- ja ruokakuviot ovat vasta aluillaan, Keiteleen oma tyttö on täynnä asennetta ja tahtoa menestyä. Riina on luvannut kesän mittaan sivistää itseään iltaisin YouTuben bikinivideoilla ja asettaa parisuhteensa koetukselle viimeistään dieetin loppuvaiheessa. Toivotamme tsemppiä Riinan kumppanille!

Kevään kilpailija ja syksyn ekakertalainen. Minna kannustaa olemuksellaan muitakin kokeilemaan rahkeitaan. Riinasta tullaan taatusti näkemään säihkyvää lavasäteilyä!

Anu ”oikeastaan mä oon aina tiennyt kehonrakennuksen olevan se mun juttu” ja Riina ”sanokaa, milloin tää pepun työntäminen näyttää jo liian härskiltä”

Ryhmällä poseeraaminen on tuonut keikistelyyn vapautta ja päästänyt estoista (joita Minna ja Anu eivät juurikaan enää tunne tai eivät pikemminkin jaksa enää välittää). Lavalla on oltava itsevarma, koska kaikki epäröinti näkyy yleisölle aukotta. Vaikka syksyn kilpailuihin onkin aikaa, Riinan ja Anun on hyvä saada mietittyä T-kävelyn runkoa ja poseerauksia jo hyvissä ajoin etukäteen. Hyvällä poseerauksella voi pelastaa vähän kehnommankin kunnon, mutta hyvää kuntoa harvoin huono esittäminen parantaa. ”Harjoittelin ensimmäisiin kisoihini poseasentoja viimeisenä iltana hotellihuoneessa.” -Minna. Tosin Minna oppi kävelemään korkkareilla jo ennen konttaamista, vaikka nämä kaksi taitoa usein liittyvätkin joillain suomalaisilla etenkin lauantaiöisin saumattomasti yhteen. Lisäksi Minnassa on luontaista esiintyjää, mikä on helpottanut kisalavoille astumista. Lavalle on turha mennä nöyristelemään ja pyytämään anteeksi olemassaoloaan.

Anu löysi uuden idolin, Linda Fodorin. Tosin matkaa Fodorin kuntoon on ehkä hitunen, vaan kyllähän jokaisella itseään kunnioittavalla bodarilla joku esikuva tulee olla. Maakuntakisojen latutykki ei ole turhaan suksiaan uittanut viimeisenä maaliviivoilla!

Anun lähtökunto on täydellinen dietin aloitukseen,  monipuolisesta urheilu taustasta on hyötyä myös tässä lajissa. Anusta tulee mieleen kuuluisaa fitness- kilpailija  Linda Fodor.  Anun Anatomiaa
minna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta