Gazoz / Louco Shop

Ystävällinen ja avulias henkilökunta palvelee Forumissa, Red Neckin käytävällä.

Jyväskylää ei voi syyttää ainakaan liiasta bodyvaate- ja lisäravinnetarjonnasta. Siksi Gazoz / Louco Shop Forumin käytävällä (Asemakatu 7) on piristävä lisä katukuvaan. Myymälä tarjoaa omien tuotteidensa lisäksi mm. Affliction-, Better Bodies-, Ecko-,  Emperor Eternity-, Gasp-, Legal Power Usa-, Remetee– ja Tapout-merkkejä. Lisäravinteiden puolelta valikoima kattavat esimerkiksi Biox-, Manninen Nutraceuticals-, Sportlife Nutrition- ja Topmass-tuotteet.

Minna muisti Anua viime jouluna liikkeen lahjakortilla, ja Anu päätti puolestaan muistaa Minnaakin hankkimalla lahjakortilla yhteistreeneihin kuminauhan. Arvaa väri. Aivan, vaaleanpunainen. Laadukas kuminauha on oiva apuväline esimerkiksi leaunvedoissa: kun tekee lenkin narusta leuanvetotankoon, voi jalkapohjat asettaa lepäämään kevyesti kuminauhan päälle. Kuminauha ei kuitenkaan kevennä suoritusta liikaa, vaan leuanvedot saa tehtyä puhtaammin. Toistojakin kertyy mukavasti. Lisäksi pinkki naru on kätevä väline ”Ei mikään rantamissi” -Ahmonsaarelle lihasten kevyeen pumppailuun bikinikilpailujen takahuoneessa Call On Me -kappaleen pauhatessa taustalla.

Anulta Bullille <3

Gazoz / Louco Shopin ystävällinen myyjä tarjosi kaupan päälle vielä proteiinipatukan, Leaderin vähähiilihydraattisen jogurttipäällysteisen mansikka-vadelmapatukan. Viimeisiä off-viikkojaan porskutteleva Anu huitaisi patukan välipalaksi. Makuarvio: sehr gut.

”NIIIIN vähän hiilihydraattia! SOOOUUU Lo-Carb!” EDIT: Anu mittasi patukan ilman käärekuorta vaa’alla. 62 grammaa. Aijai.

Minna porskuttaa paraikaa Lontoossa. Ilmeisesti pikkukaupungin bodykauppoja on jo kierrelty, ja Minnan dieettipatukat kulkevat tiiviisti matkassa. Anu uhkaili Minnan ainakin kerran ratkeavan muutamalle pubioluelle ja fish and chips -mätöille. Vaan kunnianhimoista Minnaa ei vähällä horjutetakaan.

minna

2 vastausta artikkeliin “Gazoz / Louco Shop”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta