What keeps you going?

”You gotta get up and say: I wanna be the champion and I do whatever it takes.” -Arnold Schwarzenegger

minna

2 vastausta artikkeliin “What keeps you going?”

  1. Heippa! Olisiko mahdollista saada postausta käyttämistänne lisäravinteista? Netin keskustelupalstat ovat pullollaan mielipiteitä erilaisista superfoodeista ja ravintolisistä, että menee ihan pää pyörälle.. Olisi kiinnostavaa tietää, että mitkä ravinteet te koette hyödyllisiksi? 🙂

  2. Moikka! Voisipa hyvinkin tehdä. Ainakin palautusjuomaa moni suosittelee nimenomaan herana otettavaksi ja siihen kylkeen esimerkiksi kreatiini ja glutamiini ovat ihan perusteltuja. Vitamiineista omega-kolmoset kuntoon, samoin ehdottomasti d-vitamiini. Tärkein pohja on kuitenkin hyvässä ruokavaliossa, eli ensin perusta kuntoon ennen kuin kikkailemaan tai korvailemaan lisäravinteilla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta