Jyväskylän upeimmat mimmit

Laiskoja ollaan oltu kuin lapamadot, kun ei olla päivitelty blogia. Asiaan kuitenkin:

AIVAN SUPERHYPERYYBERHÄIKÄISEVÄTMEGAONNITTELUT BIKINI FITNESS -SARJAN EKAKERTALAISELLE JA JYVÄSKYLÄN KILPAILUN VOITTAJALLE, RIINALLE!!! Ihana ystävämme Emma kilpaili myös hienosti samassa sarjassa, ja sitkeä nainen lähtee hakemaan ensi viikonloppuna Lahdesta entistä parempaa sijoittumista.

Lyhyestä bodyvirsi kaunis, annettakoon Body-lehden julkaisemien kuvien puhua puolestaan. Käy tutustumassa Body-lehden galleriaan http://body.pictures.fi/kuvat/Fitness+Expon+Jyv%C3%A4skyl%C3%A4n+karsinta+1.9.2012/Naisten+kilpailut/Bikini+Fitness/Yli+163+cm/! Sarja bikini fitness, yli 163 cm, mutta kannattaa toki kurkata muutkin galleriat läpi.

P.S. Koetetaan saada kuviakin tulemaan. Ja jotain ihan kunnon postaustakin.

minna

4 vastausta artikkeliin “Jyväskylän upeimmat mimmit”

  1. Hiljattain vasta löysin teidän blogin. Täytyy kyllä sanoa, että mielettömän mukaansatempaava ja hauska kirjoitustyyli. Jatkossakin jatkan juttujenne lukemista 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta