Köyhän kehonrakentajan opas

Kehonrakennus on kallis elämäntapa. Jatkuvasti muuttuva olomuoto pakottaa ostamaan vaatevarastoon kokohaitarin xs:stä xxxl:lään. Vaatteiksi kelpaavat tietty ainoastaan suurimmat salivaatebrändit. Sarjat eivät mene perille ilman Better Bodiesin hohtavaa merkkiä, se on selvä. Salikortti täytyy tietenkin hommata salille, jossa on jokaiselle pikkulihakselle eristävä pumppailulaite, jossa hiki ei haise, josta pesuaineet löytyvät ilman edellisen kainalo- (tai muita) karvoja purkin kyljessä, jossa lämmittelylaitteita on niin, että että ne vievät salista suurimman osan ja jossa on muutenkin styleä treenata. Palautumisesta ja optimaalisesta kehittymisestä huolehtivat viimeisimmät pro-hifistelypurkit, vaikka usein kiireen takia tuleekin salilta kurvattua nopeasti lähimmän grillin kautta.

Juujuu, ei siinä mitään pahaa, että bodailuun haluaa panostaa. Onhan se mukava treenata yleisen saliviihtyvyydenkin vuoksi mukavissa (ja puhtaissa) kuteissa ja käydä treenisalilla, jossa oikeasti viihtyy. Jokainen kuitenkin joskus opiskelijabudjetilla elänyt tietää, että jossain vaiheessa on pakko tinkiä, koska muuten ainut vaihtoehto olisi – mennä töihin. Hyi!

Tässäpä muutamia köyhäilyvinkkejä jokaiselle pihibodarille.

Treeni

Kuukausikortti salille on mennyt umpeen, uutta aikaa pitäisi ostaa, ja tili näyttää pyöreää nollaa. Voihan lihasten surkastuma, mikä nyt avuksi? Ei hätää, pihvi ei karkaa näillä välineillä minnekään.

Cardio hoituu kätevästi hyppynarulla. Tietysti mikä tahansa nirunaru kelpaa, ja jos et omista minkäänlaista narunpätkääkään, hyppiminen onnistuu paikallaan ilman sitäkin.

Siivouskeppi-/harjanvarsi-/luutajumpalla saat oivasti jumpattua selän lämpimäksi. Penkkaaminenkin onnistuu kätevästi ripustamalla siivouskepin päähän kahvakuulat. Kepin lujuuskestävyyskin selvinnee sillä.

Kuminauha, tuo bodykilpailujen takalavoilta tuttu pumppailuväline. Kumi sutimaan, lihat paisumaan!

Kahvakuula lienee jo vähän vanha juttu, mutta painoksihan nyt kelpaa mikä vaan. Ulkoa voi roudata kivenmöriköitä tai sitten nostella vaikka sohvaa ja jääkaappia ilmaan. Käytä mielikuvistustasi.

Halolla nyt tekee mitä vaan.

Vaatteet ym. varusteet

Kaveri treenaa aina niin khuulina Eckön mageissa paidoissa, Gaspin shortseissa, Ed Hardyn lippiksessä ja pehmeäpohjaisissa Otomixeissä, joihin sinulla ei ole varaa. Ei hätää, ei tarvitsekaan olla. Kotona treenatessa voi treenata vaikka ilkosillaan, eivätkäkä muuten hiostu silloin paidat ja alushousutkaan odottamaan pesua (jälleen säästöä). Paras aika tähän on luonnollisesti illalla kotona pimeän aikaan, ikkunat apposen auki ilman sälekaihtimia tai verhoja (tuuletuksen maksimointi) ja kirkasvalolamput täysille, että näet tarkasti jokaisen lihaksen työskentelyn. Turmion Kätilöiden Teurastaja vielä täysille treenibuustia ylläpitämään ja voit olla varma, että harjoitus menee perille. Eikä se jää naapureillekaan epäselväksi.

Vanhat, käytettynä ostetut painikengät ovat oikein mainio sijoitus ja vetävät vertoja ihan yhtä laille mille tahansa muulle brändimerkille. Mutta…

…itse Arskakin treenasi paljain jaloin. Kengät ovat aivan turhat, saat paremman tuntuman treeniin känsäisillä jalkapohjilla. Testattu!

Ruoka

Ruoka on kehonrakentajalle vain ja ainoastaan lihasten kasvuainetta. Älä koskaan valita mausta, koostumuksesta tai ulkonäöstä. Kaikki, minkä tuoteselosteessa lukee proteiini, on hyvästä. Hiilaria kulutuksen mukaan kätevästi pussista ja yhdellä hörpyllä alas kurkusta. Rasvat saat kyllä jostakin, esim. EuroShopperin rypsäristä.

Halpaa heraa. Osta kunnon satseissa, saat selvää säästöä.

Maltosta puhtia päivään. Insuliinipiikkien vuoristorataa!
minna

10 vastausta artikkeliin “Köyhän kehonrakentajan opas”

  1. Hei, loistava ja inspiroiva blogi teillä tytöt!

    Kyselisin kauan PT-koulutuksesi Minna kestää, sillä silmällä kyselen koska olisit valmis vastaanottamaan asiakkaita? 🙂
    Itselläni juuri PT hankinnan alla täältä suunnalta 🙂

  2. Luin postauksen ja oli viimeinen kerta kun avaan teidän blogia töissä! Nimittäin repesin nauramaan aivan täysiä! 😀 Kiitos päivän piristyksestä! Ja hauskaa viikkoa teillekin! 🙂

    -Sanna L.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta