Kosminen Berberi

minna

36 vastausta artikkeliin “Kosminen Berberi”

 1. Kiva nähdä videota susta! ja näkyy tuo eilen mainitsemasi positiivisuus, kiva nähdä nyt hymy-Anu 🙂 Ja lopussa Nessikin teki pienen cameon.

  Ihan mieletön on kyllä sun booty.. t. Anon joka löysi blogisi viime viikonloppuna, ja on lukenut sen läpi muutamassa päivässä 🙂 Nykyinen postaustahti on erittäin tervetullutta!

 2. Voe mahoton kun tänne on tupsahtanut kommentteja, olette… nää, ihania on liian laimea, aivan MAHOTTOMAN mukavia ihmisiä!

  Kyllä se rentous ja positiivinen mieli kantavat pidemmälle kuin jatkuva äijäuho, ja vaikka annankin keväällä rummuttaa kisaprojektia, toivon, että se tällä vähän kierollakin huumorintajullani höystettynä laittaisi hymyn huulille.

 3. Mulderit dumpattu! Sitä vain ihmettelen, miksi ihmeessä opiskella 5 vuotta yliopistossa liikunnan aineenopettajan opinnoissa sitä, kuinka innostaa ihmisiä liikkumaan, kun se näköjään onnistuu tekemällä vajaan minuutin Youtube-pätkä…

 4. Mä olen koko illan odottanut, että joku tulee opastamaan poseerauksissa (koska varsinkin nuo sivuasennot ovat kömpelöitä ja mielellään kuulen neuvoja), mutta sen sijaan, koska nyt on The Golden Era of Positive Thinking, huudan: Ihanaa, Mahtavaa, Kaanista, Upeaa! Fitnesslaiffii! Muutetaan kaikki salille asumaan! Mä varaan paikan peppulaitteiden vierestä, kjehkjeh!

  Kiitos.

 5. Mari: Kuulehan, niin näyttää sielläkin. Sulla on ihan älyttömän kireässä kunnossa jo yläkroppa, vau! Oletko siinä pykälää pidemmässä bf-sarjassa? Kevääseen peukut pystyssä! 🙂

  Pakarat nyt ovat tietysti lihakset siinä missä mikä tahansa muukin lihasryhmä. Sanoisin, että veivausliikkeet syrjään ja kunnon isot perusliikkeet ens alkuun hätiin: kyykkyä (takakyykyt, jalat leveällä haara- ja sumokyykyt), maastavetoa ja prässiä. Ja isolla liikeradalla! Askelkyykyt ja -kävelyt ovat myös tehokkaita, tanko tai käsipainot matkassa. Ja se lihaksen aktivaatio on tietysti todella tärkeää, eli esimerkiksi jalkaliikkeissä paino tulee pitää kantapäillä, jolloin pakara aktivoituu. Isot painot, kontrolloidusti alas, räjähtävästi ylös. Sekä lyhyempiä (toistot 6-8, 8-12) että pidempiä sarjoja (roistot 10-15, 15-20). Avot, ei voi mennä pieleen!

 6. Kiitos samoin on kuule peukut ja varpaat ojossa!! 🙂 Joo oon, eli alle ja tasan 168cm se taitaa olla. Yläkroppa on edellä, jalkojen sulattelussa onki sitte hommaa… 😀 Kevääksi valmistuu! Upealle näytät ei voi muuta sanoa 🙂

 7. Pakaroiden kasvatukseen pätee ihan sama periaate kuin kaikessa saliharjoittelussa, eli lepoakin pitää toki jättää eikä joka harjoituksessa hinkata. Mulla nyt ei ole mitään spesiaalipakaraohjelmaa, mutta sanoisin, että jalkapäivinä ne toki saavat rasitusta ja sitten esim. yläkroppapäivänä maastavedon muodossa. Keskityn varsinkin takareisitreeneissä todella voimakkaasti pakara-aktivaatioon.

  Summa summarum? Esim. kaksi kovaa jalkatreeniä viikossa, vaikka etu- ja takareisipainotuksella eri päivinä ja sitten loppuun aina muutama pakaraspesiaaliliike, askelkyykkyä, taljapotkuja, sumokyykkyä syvälle… Lisäksi (suorin jaloin) maastavedot ehdottomasti mukaan ohjelmaan, joko selkä- tai takareisipäiville tai sekä että.

  Mari: Varmasti lähes kaikilla naisilla tuo alakerta on se viimeinen paikka, josta viimeisetkin rasvat lähtevät. Eipä sillä, kyllä sulla reiskatkin on melekoset 😉

 8. Anna: Vou, tsekkasin noita sun kuvia ja melkoista muutosta on siellä tapahtunut! Upealta näyttää! 🙂 Jätetään suosiolla nuo bikinikeikuttelut täällä mun päässä kuitenkin neljän seinän sisälle 😀

 9. SULLA ON HABAA MUTTA EI TISSEJÄ ;O OOTKO ENNEN OLLU LÄSKI VAI MISTÄ MOINEN TREENAUS? 😀 MIKÄ BIISI TAUSTALLA

 10. NO HEI ANONYYMI, VASTAUKSET KYSYMYKSIIN:

  1. OLEN OLLUT PIKKASE (TISSITÖN) PLÄSKI
  2. TREENAAN, KOSKA HALUAN ISOMMAN HABAN (EN VÄLITÄ TISSEISTÄ, OLEN PEPPUNAISIA)
  3. BIISI: KUNINGAS PÄHKINÄ & SETÄ TAMU – HEI SCULLY

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta