Omille laduille – Anu kiittää

Ensinnäkin:

ISO, ISO BODYKOURALLINEN KIITOS KAIKILLE IHKUILLE LUKIJOILLE!

Minusta on tuntunut helpommalta kirjoittaa omasta kisaprojektista ja toisaalta olen tuntenut huonoa omatuntoa viedessäni tilaa Minnalta ja jatkuvasti hypettäessäni omaa takalistoa. Olen taitelijasielu, ja tehnyt blogista välillä vähän liikaakin omannäköisen, heh. Se ei ole tuntunut reilulta yhteistä blogia kohtaan.

Siirrynkin jatkamaan tuotoksiani toiseen osoitteeseen, vaatimattomasti anulehtoranta.blogspot.fi. Sivu on vielä yksityinen, mutta aukaisen sen tuota pikaa. EDIT: Blogi on nyt aukaistu: anulehtoranta.blogspot.fi

Minna jatkaa täällä ja toivon, että te lukijat pysytte mukana menossa!

Pahoittelen nopeaa ja pikaista sepustusta, virtapiuha sanoi läppäristä itsensä poks ja moikka, nyt akkua jäljellä enää 12 prossaa. Palaillaan, kunhan tekniikka taas toimii.

Anu

minna

3 vastausta artikkeliin “Omille laduille – Anu kiittää”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta