Tiistai aamu.

Kissa hyppää päälleni! Herään!
Se kymmenkiloinen rontti tietää tavoitteeni. Treenistä ei luisteta.
Väsyttää. Eikun vaatteet päälle ja etureisi treeniin.
 I pod on kadonnut,  juuri nyt kun tarvitsisin Iron Maidenin huutamaan tahtia kyykkyihini. Eikun ulos kylmään viimaan, kissat jäävät huutamaan yksinäisyyttään. Ulkona on pimeää.
Sali!
 Sali on täynnä porukkaa, jollakin muullakin on huono aamu Emilian bussi ei ole tullut. Riina päättänyt treeninsä ja on menossa poseeraamaan, Anu on vierailevana tähtenä jumppaamassa Suvia. Kasvot vilisevät ohitseni. Tahdon ipodini.
 Tuntuu että luhistun tangon alle ilman sitä. Olen sumussa.
Pari lämmittelysarjaa alle, ja alan tuntea poltetta reisissä.
Kyllä tämä tästä, lisää rautaa tankoon. Olen hengissä. Kipua, ihanaa kipua. Tuntuma eikun paranee, lisää kyykkyä, prässiä, reidenojennusta, ja prässiä. Loppuun vatsoja. Hiki valuu päästä, olo on onnellinen. Treeni on tehty, kello on vaille yhdeksän. Tunnen mansikan makuisen palautusjuoman imeytyvän kehooni, joka soluuni. Aamu vasta valkenee, työt alkavat vasta myöhemmin. Tästä tulee hyvä päivä.

<3
minna

10 vastausta artikkeliin “Tiistai aamu.”

 1. Mä katoinkin, että siellä sulla täysi tohina päällä 😉 Toivottavasti en häirinnyt kun tiedän, ärsyttävästi kesken sarjojen huikkailin ja häiriköin 😀 Suvihan painoi kuin höyryjuna, ja Riinaakin mukava oli nähdä, se mimmi on muuten kehittynyt myös! SATSilla siis hyvä henki päällä, tsempatkaa toisianne ja antakaa PALAA!!! 🙂

  • Jes Jes, vähän meinaa vatsatauti kolkutella mut en anna sen häiritä 😀 Etukyykkyä lämppäriks, sitten smittiin… Tsempiä SuperKerttu 🙂

 2. Hyvä Minna, kyllä se siitä vauhtiin lähtee… mut se aamuinen lähteminen on varmaan hankalinta. Mut se fiilis treenin jälkeen on niin hyvä, että kannattaa vaan vääntää keho liikkeelle!
  Sit tosiaan se läski itkee=)=)
  Tsemppiä treeniin…
  T. Sanna

  • Kiitos Sanna kannustuksesta 🙂 Itseasiassa aamuiset lähdöt ovat minulle yleensä varsin mielekkäitä, ja luulen että takkuisuus johtui vain tulevista vatsan väänteistä. Läskin poltto ei ole päätarkoitus salitreeneissä, vaikka tapahtuuhan tietty samalla sitäkin. Superhuippustempit treeniin sullekkin 🙂 Hali

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta