Paparazzi kuvat PART- 1

*Sisältää mainoslinkin

Nykyään filttereiden ja blurrauksen maailmassa me saadaan täydellisiä kuvia itsestämme helposti. Rypyt oikenee, kasvot kapenee ja silmät kirkastuu ja niin edelleen. Snapchatin myötä nenäkin kapenee, ja kenestä tahansa saadaan maailmanluokan kaunotar/komistus. Mä olen aika vähän käyttänyt niitä, mitä nyt automaattisestikkin kamerat nykyään vähän muokkaa. Varsinkin kun mulla oli hetken aikaa käytössä Honor 7 tuntui et ei kuvista oikein edes meinaa tunnistaa, etenkään kun oli se kaunistus asetus päällä.

Mutta kieltämättä enemmänkin mua auttaa se että olen ollut jonkun verran kameran edessä. Tiedän tasantarkkaan mikä asento korostaa mitäkin ja saan kyllä asentoa muuttamalla sen vyötärön kapenemaan senttejä ja lihakset näyttämään isommilta. Kuvakulma vaikuttaa todella paljon kun oikein ylhäältä nappaa kuvan, niin kylläpä vaan saan kunnon tukki jalatkin näyttämään säihkysääriltä.

No ihmisiä me ollaan kaikki, ja vaikka kauniit kuvat on tietenkin kivempia kuin rumat ei mulla ole tarvetta antaa itsestäni liian siloteltua kuvaa.

Minun rakkaalla Mister B:llä on ihana tapa nappailla kuvia silloin tällöin ihan arkisista tilanteista kun mulla ei ole hajuakaan kuvan otosta. Tässä sitä ihminen näkee miltä todellisuudessa näyttää. Olkaa hyvät:

IMG-20160615-WA0011

20160705_125320

Tässä sit otettiin pidennykset pois ja samalla sitten laitoin kaverin tukkaa, ei mulla siis aina hiukset ole noin. Mutta kun afrokiharan kampaa auki, niin….

IMG-20160626-WA0027

IMG-20160626-WA0028

Siinä sitä oltiin mökillä, siellä oli ihana kissa ja ruokaa laitoin myös. On muuten yksi lemiharrastuksistani.

IMG-20160606-WA0012

e66ae90b-6db8-48fc-b826-87bfc090a64b

Joo ja automaatilla piti käydä pariin otteeseen, ihan vaan varmuuden vuoksi.

IMG-20160424-WA0010IMG-20160701-WA0000

Kotitoimisto sängyssä, ja huh kun oli rankkaa niin piti ottaa päälle päikkärit.

Jos haluat näyttää edustavalle niin kannattaa tsekata *House of Brandonin alennukset, jotka ovat voimassa vielä tänään.  -20% koko valikoimasta. Koskee myös uutuuksia! Ei koske Dr. Denim, Calvin Klein, Nike ja jo alennettuja tuotteita.

ALEKOODI: JUL20

Instagram: @tyttosinaoletvahvaofficial

Facebook: Tyttö sinä olet vahva

Snapchat: vahvatytto

Mitä mun fitnekselle kuuluu?

*Sisätää mainoslinkkejä

Aikanaan vuonna 2012, kun tämä blogi on perustettu alkoi se sen kevään bikini fitness kisoihin valmistautumisesta. Silloin kisaaminen, treenaaminen ja syöminen oli ehkä elämän tärkein asia tai ainakin sen ympärillä elämä vahvasti pyöri. Noista ajoista on kuljettu pitkä matka eteenpäin ja blogi muuttanut muotoaan sen myötä.

20160615_150453

Enemmän tulee elettyä elämää ja nähtyä asioita laajemmin, vaikka olen aina vihannut katsoa vain yhteen asiaan näin jälkeenpäin katsottuna kisa vuodet veivät siihen. Alussa olin mielestäni hyvin mukana, ja osasin hyvin tasapainottelun urheilun ja muun elämän välillä mutta mitä pidemmälle jatkoin, niin sitä suppeammaksi maailma aikanaan kapeni.

IMG_3677
Juhannus 2012.

Jotenkin sitten muutos johti toiseen ja valmennusten ja muiden kautta löysin tasapainon. Kyllä mulla kytee edelleen jossain ajatus kisaamisesta tässä elämässä, mutta se ei mitenkään ole sellainen asia mitä haluaisin laittaa minkään muun tärkeän asian edelle elämässä. Olen saanut tosi paljon rentoutta syömiseen ja mun elämään on tullut sellaisia ihmisiä jotka omalla rentoudellaan ovat antaneet hyvää esimerkkiä. En mä jaksa kantaa huolta kunnosta tai ulkönäöstä liikaa, kun ei kukaan mun rasvaprosenttia ole mittaamassa jos en ole lavalla. Tiedän tasantarkkaan että jos elän rennosti ja näin kun nyt en tule mihinkään kiristymään, mutta tiedän myös tasantarkkaan miten tapahtuu ja mitä. Ihan turha yrittää kompensoida satunnaista herkuttelua liialla liikunnalla, kun plussalle jää joka tapauksessa jos yrittää jokaista suklaa palaa kuluttaa lenkillä ja se on loputon suo. Mieluummin liikun ja treenaan vaan sen hyvän olon ja terveyden takia, liikunta on mulle nautintoa ja stressin purkua tällä hetkellä. Tavoite on lihasten ja kunnon ylläpito. Tuolla fitness höyryämisellä sain ihan ok lihasmassa tehtyä, enkä halua sitä nyt mihinkään kadottaa, mutta ei mulla ole mitää pakonomaista tarvetta enää kasvaakkaan.  Salitreenejä tulee noin kolme viikossa ja lenkkejä noin saman verran, ihan sen mukaan miten huvittaa ja kiinnostaa.

IMG_2420

Kyllä mä edelleen puhun aktiivisen elämän ja liikunnan puolesta tottakai. Vierivä kivi ei sammaloidu, eikä liika sohvaperunointi tee hyvää kenellekkään, mutta myös liikaa höyryämistä tulee ja kannattaa välttää. Pitää pystyä vaan olemaan ja rentoutumaan, aivojenkin pitää pystyä lepäämään tämän kaiken vouhotuksen keskellä.

IMG_20160531_112029

Olen tosin onnekas kun saan edelleen tehdä yhteistyötä Sportlifen ja *Go4Fitin, josta saa kätevästi tilattua lisäravinteet ja treenivaatteet. Plussaa on että yli viidenkympin tilaukset toimitetaan aina ilman postikuluja ja tuolta löytyy aina todella hyviä tarjouksia. Sain hetki sitten paketin, jolla sai kummasti buustia treeneihin.

20160614_201638

Mun suosikki on *Whey+, jota käytän välipalaproteiinina ihan päivittäin.

Instagram: @tyttosinaoletvahvaofficial

Facebook: Tyttö sinä olet vahva