Suomeen paluu oli shokki!

Viimeiset päivät Barcelonassa olivat aurinkoisia. Tehtiin vikat ostokset ja käytiin eläintarhassa. Loma on itsetutkiskelun ja kehittymisen aikaa. Täytyy sanoa, että olen erityisen onnekas kun pääsin viettämään noin mahtavan, pitkän ja rentouttavan loman läheisten ihmisten seurassa. Kiireessä on helposti mahdollista vieraantua itsestään ja omista ajatuksistaan. Lomalla ehtii havainnoida ja fiillistellä  enemmän.

Loma oli kaikinpuolin aivan mahtava ja teki sekä henkisesti että fyysisesti erittäin hyvää. Kaikenlaista tuli nähtyä ja koettua.

Tässä viimeisten päivien tunnelmia:

image

image

image

image

image

Niin se lähtöpäivä vain koitti ja viimeviikon maanantaina laskeuduimme Suomeen. Näky oli kyllä masentava, ei voi kaunistella. Synkkää ja sateista ja masentuneita naamoja.

image

image

Paluuta helpotti hiukan kun Mr. Big oli jättänyt minulle kotiin ihanan yllätyksen, oikein talvikengät. Näillä on kiva tassutella ilmojen kylmetessä vielä enemmän.

image

Siitä se arki vain pyörähti käyntiin ja uusi vaihe elämässä alkoi. Kouluun menin heti tiistaina ja nyt ensimmäinen viikko on takana. Paljon uutta ihmeellistä opeteltavaa, mutta uskon että pikkuhiljaa kyllä kärryille päästään. Kokopäiväistä hommaa se tulee olemaan ja tiedän että joudun jonkun verran rajoittamaan jatkossa esimerkiksi sosiaalista elämää ja muuta huuhaata, että saan kaikki hommat tehtyä. Korkeakoulussa opiskelu vaatii näemmä paljon enemmän kuin mihin olen vaikka ammattikoulussa tottunut. Tekemistä tulee olemaan runsaasti myös vapaa-ajalla.

Tämän takia pidin koko viikon lepoa salista, koska lomalla tuli treenattua hyvin. Joka viikko 4-5 kertaa ja treenien laatukin oli hyvää. Tämän viikon ainoa liikuntasuoritus oli lauantaiaamun spinnning. Alkoi alkoi olla hiukan jopa tukkoinen oli liikkumattomuudesta. Ensi viikolla sitten laitetaankin puntit tutisemaan oikein kunnolla.

Täytin viime torstaina kokonaista kolmekymmentäkolme vuotta ja pidin lauantai iltana pienet illanistujaiset ihan läheisille kavereille kotona. Käytiin jopa kaupungilla pyörähtämässä, mutta eipä siellä kauan jaksettu olla.

image

Illan menu oli meksikolainen ja mokkapalat.

image

imageimage

Tänään ollaan ulkoiltu ja ihan vaina rentouduttu niinkuin sunnuntaina kuuluukin.

image

Keep Calm and Stay Focus 🙂

Instagram: @tyttosinaoletvahvaofficial.

Facebook: Tyttö sinä olet vahva

Kuuman kostea päivä merellä

Saatiin taas maanantaina vahvistusta porukkaamme ja pitkäaikainen ystäväni tuli miehensä kanssa lomailemaan meidän luokse. Tiistaina kävimme puolentoista tunnin risteilyllä ja nautimme aurinkoisesta säästä.

image

Vene suuntasi satamasta avomerelle, kulki ohi meidän Barcelonnetan uimaranna, Port Olympicin, Vila Olimpican, Nova Icarian ja Bogatellin rantojen, Mar Bellan ja Nova Mar Bellan kunnes saapui Port Forumiin. Tämän pienvenesataman tunnistaa suuresta aurinkopaneelista. Tämän jälkeen vene kääntyi takaisin Barcelonan satamaa kohti.

image

image

Aina ulkomailla ollessa on kiva päästä ainakin kerran katselemaan maisemia mereltä käsin. Suosittelen risteilyä kaikille, koska hintakin oli vain 13€. Aurinko porotti tosiaan täydeltä taivaalta ja lämmintä piisasi. Uskomatonta mutta totta, vieläkin yläkroppaan tuli rajat toppi päällä vaikka kuvittelin että neljän viikon paahtamisen jälkeen rusketus olisi jo tapissaan.  Sen jälkeen päädyimmekin rannalle ottamaan aurinkoa, joten tilanne on korjattu.

Mitäs muuta, no salilla kulkee hyvin. Kiitos hyvän treeniseuran ja aurinko energian.

image

image

Lomaa on jäljellä enää neljä päivää, toisaalta on ihana palata syksyiseen Suomeen ja aloittaa arjen rutiinit täysillä energiavarastoilla.

Instagram: @tyttosinaoletvahvaofficial

Facebook: Tyttö sinä olet vahva

image