Hyvää ystävänpäivää – Voita hyvän mielen housut

*Sisältää mainoslinkkejä

Housut *TÄÄLTÄ

Housut jotka helpottivat elämääni suuresti

Kurvikkaiden naisten ikuinen ongelma on löytää kivoja ja mukavia housuja. Ihan aina ei viitsisi kulkea ihan pelkissä ohuissa legginsseissä. Farkut taas eivät imartele ketään jos jostain pursuaa ylimääräistä. Kurvikkaallae housut jotka ovat napakat mutta joustavat ovat kaikista parhaimmat, oman kokemukseni mukaan. Erilaisia jegginssejä minulla on useita, mutta näin helppoa ja ryhdikästä vaihtoehtoa en ole tavannut kuin nämä *Bia Brazilin housut. Nämä housut imartelevat jokaista kurvia ja tuntuvat mukavalle päällä. Korkea vyötärö on trendikäs, sekä käytännöllinen päällä. Lisäksi korkea vyötärö antaa vaikutelman pidemmistä jaloista.  Olen käyttänyt näitä housuja arjessa sekä juhlassa, ja yläosaa vaihtamalla näistä saa asuun kuin asuun sopivat. Valehtelematta olen käyttänyt näitä housuja siitä asti kun hankin nämä, ainakin neljä kertaa viikossa.

Treenihousut samasta materiaalista

Bia Brazilin housut ovat  patentoitua Dupont Supplex ® -materiaalia. Dupont Supplex ® on sen verran napakka mutta kuitenkin joustava, että antaa mukavasti kohotusta pepulle ja samalla myös litistystä ja napakan tunteen vatsalle. Treeniin materiaali sopii vallan mainiosti haihduttaen hyvin hikeä ja kuivuen nopeasti. Täydelliset treenihousut löytyivät Bia Brazilin mallistosta. Mistään ei purista tai tunnu epämukavalle ja housut vielä näyttävät hyvälle. Tykkään siitä että minulla on parit hyvät mustat treenitrikoot ja muutamat värikkäät vaihtelun vuoksi. Bia Brazililla löytyy onnekseni myös ihanan värikkäitä malleja, joista alla olevat ovat suosikkini. Harmaat housut taas ovat neutraalin tyylikkäät ja sopivat hyvin, mustien, valkoisten ja myös värikkäämpien yläosien kanssa. Näissä housuissa on myös super korkea vyötärö, mikä tukee korsettia hyvin.  Mustat treenitrikoot joissa on logo vyötärö ovat taas ajattoman sporttiset ja soveltuvat hyvin treeniin ja vapaa-aikaan. Käytän näitä mustia housuja myös usein salin ulkopuolella.

 

 

 

Housut *TÄÄLTÄ
Housut *TÄÄLTÄ

 

Housut *TÄÄLTÄ

Instagramista @tyttosinaoletvahvaofficial löytyy  arvonta, missä profiilia seuranneiden ja kuvaan kaverin tägänneiden kesken arvotaan yhdet näitä mahtavia *Bia Brazilin housuja (arvo 79.90 – 99.90).  Jos et ole vielä ehtinyt niin käy osallistumassa. Arvonta voimassa 21.2.2018 asti. 

Näihin kuviin ja tunnelmiin. Hyvää ystävänpäivää jokaiselle lukijalleni ❤

Instagram / Facebook / Bloglovin’

Lue myös:

Treenivaatteet kurvikkaalle naiselle

Edellinen juttu: 

Hiilareilla turrutetut tunteet

Treenivaatteet kurvikkaalle naiselle

*Sisältää mainoslinkkejä

Housut Bia Brazil *TÄÄLTÄ / Toppi Bia Brazil *TÄÄLTÄ

Kurvikkaan naisen ongelmat

Kurvikkaalle naiselle on huomattavasti haastavampaa löytää hyvin istuvia, kauniita ja muodikkaita  treenivaatteita kuin esimerkiksi koolle S-M. Muistan itse kun olin kokoa 34/36, pystyin ostamaan oikeastaan ihan minkä tahansa vaatteen sovittamatta. Mittasuhteeni olivat kaiken lisäksi helpot, juuri sellaiset jolla valmisvaatteet istuivat aina hyvin. Vaikka minulla on leveät hartiat, rakenteeni on suhteellisen pieni joten nekään eivät tuottaneet ongelmaa. Ainoastaan silloin tällöin pitkät käteni tuottivat ongelmia.

Nyt kurvikkaana kokoja 40-44 käyttävänä naisena ongelmia on huomattavasti enemmän. Yläosien kanssa on huomattavasti helpompaa, mutta entäs ne alaosat. Trikoiden saumat paukkuvat ja housut eivät pysy ylhäällä. Tietenkin täytyy myös miettiä miltä näyttää, koska tuskin kukaan nainen haluaa näyttää rumalta epäsopivissa vaatteissa. Ongelmiksi olen kokenut juurikin nuo housujen saumat, liian matalat housut, vyötärönauhan joka pureutuu rasvaan liian tiukasti aiheuttaen ikävän poimun. Paidat saattavat olla usein liian lyhyitä ja nousevia, muodottomia telttoja, tai sitten liian paljastavia epäkäytännöllisiä tank toppeja.

Housut Fitbella *TÄÄLTÄ / Toppi Bia Brazil *TÄÄLTÄ

 

Mitkä asiat olen kokenut hyväksi

Riittävän laadukas ja napakka kangas treenihousuissa on a ja o. Olin hetki sitten *Bia Brazilin Plus mallina Body Actionilla ja löysin nämä aivan mahtavaa patentoitua Dupont Supplex ® -materiaalia olevat housut. Dupont Supplex ® on sen verran napakka mutta kuitenkin joustava, että antaa mukavasti kohotusta pepulle ja samalla myös litistystä ja napakan tunteen vatsalle. Vyötärö on riittävän korkea, eikä missään vaiheessa treeniä ole sellainen olo että housut valuvat alemmas kesken liikkeen. Olen myöskin havainnut, että kun kangas on riittävän napakka ja tukeva, ei lähes meillä kaikilla kurvikkailla naisilla oleva selluuliitti näy kankaan läpi samalla tavalla tai juuri ollenkaan kuin ohuempaa kangasta olevissa housuissa. Nykymuodissa on myöskin se hyvä puoli että korkea vyötärö on muodissa, eikä matalavyötäröisiä housuja paljon näy. Korkea vyötärö imartelee kurvikasta, on mukava päällä, sekä tekee jaloista pidemmän ja linjakkaamman näköiset. Matala vyötärö on vain niitä asioita mikä näyttää hyvälle vain hiukan hoikemmalla varrella, jos silloinkaan.

Yläosassa kannattaa panostaa ensimmäisenä laadukkaisiin urheilurintsikoihin. Niiden tulee myös olla napakat ja sellaiset ettei kainaloista tursua paljon mitään ylimääräistä. Rintaliivit ovat vähän sama asia kuin housujen vyötärö, jos ne ovat pielessä, todennäköisesti se vaikuttaa itse treeniin ikävästi. Yläosat istuvat hyvin ja näyttävät hyvältä kun alla on riittävän hyvä ja istuva tuki. Muuten paidoissa ja topeissa pidän tärkeänä riittävää pituutta ja leikkausta joka tekee vaatteesta kivan näköisen.

Housut Fitbella *TÄÄLTÄ / Toppi Bia Brazil *TÄÄLTÄ / Postauksen kuvat Tomi Rehell

 

Halvalla saa harvoin hyvää

Laatuun kannattaa panostaa! Varsinkin kun juuri saumojen kestäminen on tärkeää, kurvikkaalla kun reidet luonnollisesti osuvat kävellessä ihan eri tavalla yhteen  kuin  hoikalla. Olen huomannut että varsinkin housuissa kannattaa panostaa laatuun, hyvät treenihousut kestävät vuodesta toiseen ja kun omistat muutamat sellaiset pärjäät niillä pitkälle. Itse olen pitänyt kaapissa ainakin parit mustat eri luottohousut  ja sen lisäksi muutamat vähän värikkäämmät. Vaihtelen niitä sitten kauden ja fiiliksen mukaan. Harvemmin treenaan pelkissä mustissa vaatteissa, ja minusta kurvikkaan onkin turha vältellä värejä. Värit antavat reippautta olemukseen, sekä iloista fiilistä, kuviot taas vievät huomiota helposti pois kohdasta mistä et ehkä itsessäsi pidä.

Freesit treenivaatteet antavat treeni motivaatiota ja itsevarman olon

Minusta kivoilla ja raikkaan näköisillä treenivaatteilla on selkeä yhteys treenimotivaatioon. Treenivaatteet vaikuttavat fiilikseen niinkuin vaatteet yleisesti. Jos sinulla on kauhtuneet kollarit ja ahdistava paita niin olo on sen mukainen, jos taas vaatteesi ovat mukavat ja tunnet näyttäväsi niissä hyvälle, vaikutat itsevarmemmalta ja sinulla on hyvä olo. Sama päätee treenivaatteisiin. Treenissä missä liikutaan ja ollaan vaikka minkälaisissa asennoissa, vaatteen merkitys korostuu entisestään.

 

Instagram: @tyttosinaoletvahvaofficial

Facebook: Tyttö sinä olet vahva

Snapchat: vahvatytto

Edellinen juttu: 

Parhaat rentoutumiskeinot TOP 5