Laatua urheiluun – Biancaneve luxurysportwear

*Sisältää mainoslinkkejä

Jos haluaa yhdistää urheilun ja bling blingin tyylillä on siihen yksi ainoa vaatemerkki ja se on *Biancaneve. Tutustuin merkkiin aikanaan vuonna 2010 kun Elina teki mulle ensimmäiset kisabikinit, ja sitten vuotta myöhemmin toiset ja vielä bikinikisoihinkin yhdet. Tultiin äärimmäisen hyvin juttuun Elinan kanssa, ja bikineistä tuli aina sellaiset kuin halusin.  Ja mitä tässä olen vuosien varrella seurannut Biancaneveltä saa ehdottomasti tyylikkäimmät kisabikinit mitä mistään.

IMG_6341

Tuohon aikaan bodyfitnesissä yhdellä kierroksella oli myös uikkari, joka oli mielestäni ihan sairaan hieno.

IMG_6400

IMG_6401
(kuvat sovituksista)

Siihen aikaan bikineiden lisäksi muistan Biancaneven pipot mitä tuli hankittua parin kappalein. myöhemmin Biancaneve laajensi urheiluvaatteisiin jotka tehdään kaikki käsin suomessa. Ihastuin niihin samantien. Ne istuvat poikkeuksetta päällä, eivätkä mene pesuissa miksikään. Monissa housuissa on korkea vyötärö joten treeneissä ei tarvitse välittää vilkkuuko alushousut.

IMG_2529

20151216_200340

*Biancaneven kanssa on toteutettu myös nämä kuvaukset viimekesänä,  ja vaikka koko on muuttunut kisa-ajoista aika lailla vaatteet ovat istuvia joka koolle ja niitä löytyy ihan kaiken kokoisille.  Alla olevat *Housut ja paita löytyvät linkeistä.

11223693_10153045028885679_3250881574072632581_n.

11755869_10153045027755679_7060256056683651426_n

*Biancanevellä on liike Tampereella tullintorilla, missä ennen tulikin asioitua mutta nyt vähän aikaa sitten avattiin myös liike tänne Helsinkiin Galleria Esplanadiin. Viime torstaina Biancaneve ja adtraction oli järjestänyt meille bloggareille  blogi illan paikanpäälle, jossa oli tarjolla kuohuvaa ja pientä purtavaa.

20160616_193256

20160616_194056
Merkin luoja Elina ja minä.

20160616_195334

Paikalla oli  tuttuja ja saimme mukaamme ihanat paketit kotiin viemisiksi.

20160616_223929

20160619_124705

20160619_134238

Valkoinen paita oli ihana piristys kesään, sen löydät *täältä ja mustat legginssit jotka löytyivät jo ennestään löytyvät *täältä.

Nyt kannattaa hyödyntää -10% alennus kaikista Bfit-urheiluvaatteista koodilla :ADTBFIT

Instagram: @tyttosinaoletvahvaofficial

Facebok: Tyttö sinä olet vahva

Snapchat: vahvatytto

Luontokuvausta – Mallina minä

Eilen oli hiukan normaalista poikkeava päivä. Käytiin kuvaamassa luonnossa Vantaan Paloheinässä valokuvaaja Pauli Isoahon kanssa raikasta sanoisinko vehreää settiä. Vihreä luonto ja Biancaneven värikkäät Bfit malliston vaatteet kävivät mielestäni loistavasti yhteen.

Aamu alkoi milläs muulla kuin runsaalla aamiaisella.
Aamu alkoi milläs muulla kuin runsaalla aamiaisella.

image

Suuntasimme  aamupäivästä kuvaamaan Paulin ja assarina toimineen muotitoimittajaksi juuri valmistuneen Jasun kanssa Vantaan Paloheinään luonnonhelmaan. Aamulla satoi vielä kaatamalla vettä mutta onneksi sadetutka kertoi että päivästä olisi tulossa hyvä. Tämä piti paikkansa, vaikka mitää suurta hellettä ei ollutkaan.

image

Värikkäitä  B – delicious Floral malliston housuja kuvaillaan nettisivuilla näin: ”Viihdytkö salilla kyykkäämässä, repeekö levikset? Näihin treenihousuihin sopivat muhkeammatkin pakarat. Extra rypytys takasaumassa saa katseet kääntymään ja värikäs Floral-kuosi saa sinutkin puhkeamaan kukkaan. Laadukas ja tekninen italialainen neulos pitää olosi raikkaana ja vaate on kuin toinen iho. Tyylikäs B-logo aidoin Swarovski®-kristallein viimeistelee lookkisi.”

Totta joka sana, housut ovat äärimmäisen mukavat jalassa korkean vyötärön ja miellyttävän materiaalin ansiosta. Biancaneven housut ovat ennenkin minulle pelastus. Muodokkaalle nämä sopivat tosiaan paremmin kuin hyvin.

image

Takkina taas oli B- comfy Berry takki.  ”Pehmeästä ja mattapintaisesta neuloksesta valmistetussa takissa sinun on helppo liikkua sisällä ja ulkona. Neuloksen nukattu sisäpinta tuntuu ihollasi pehmeältä ja pitää sinut lämpimänä. Tyylikäs B-logo aidoin Swarovski®-kristallikivin viimeistelee lookkisi.”

Nähin vaatteisiin tutustuin alunperin oikeastaan niin että Elina Biancanevestä on tehnyt minulle lähes kaikki kisabikinit ja myöhemmin merkki laajensi  myös treenivaatteisiin ym. Ihastuin heti vaatteisiin koska niissä on käytetty paljon värejä ja iki ihania Swarovskin kristalleja.. Kristallit pysyvät myös hyvin paikallaan pesusta huolimatta, omistan meinaan yhden malliston takin jossa on aika reippaasti blingiä, eikä lukuisista pesuista huolimatta yksikään kivi ole lähtenyt irti. Mikä parasta kaikki tuotteet ovat suunnitelu ja valmistettu suomessa. Fitness piireissä suositut Esbelt-korsetit löydät myös täältä.

image

Kuvaajana Pauli oli rauhallinen tarkka ammattilainen, hän kuvaa sivutyökseen paljon häitä ja iloisia perhetapahtumia vauvasta vaariin. Tavoitteenani  hänellä on aina asiakkaan tyytyväisyys valokuviin ikimuistettavasta tapahtumasta. Sain palautetta että kanssani oli helppo työskennellä enkä juuri tarvinnut ohjeita. Sen verran heittäytymiskykyä onneksi vielä löytyy että tarvittessa voi kiivetä vaikka puuhun tilanteen niin vaatiessa.  Odotellaan vielä lopullisia kuvia ja tehdään niistä sitten postaus erikseen.

image
Jasulle myös suuri kiitos assaroinnista ja mukavasta päivästä.

Muuten tämä viikko on ollut ihan loistava treeniviikko. Kerrankin ehyt sellainen muuton jälkeen. viitenä päivänä on paukutettu salilla putkeen ja aerobista tehty myös reippaasti. Nyt tänään meinaan käydä spinningissä ja huomenna täyslepo. Hyvä fiilis kaikinpuolin.

Take care <3

Instagram: @tyttosinaoletvahvaofficial

Facebook: Tyttö sinä olet vahva