Tukka hyvin kaikki hyvin

*Sisältää mainoslinkkejä

Nyt loppui nuttura päässä kulkeminen hetkeksi ja kihara pilvi on valmiina valloittamaan kesäisen Helsingin

Tukka hyvin kaikki hyvin

Tähän lausahdukseen sisältyy minusta paljon totuutta. Vaikka usein ajatellaan että ulkoiset asiat ovat vain sivuseikkoja, olen sitä mieltä että niillä voi saada arkeen paljonkin piristystä olemukseen, mieleen, sekä itseluottamukseen. Ihmiset yleisesti käyvä aivan liian vähän kampaajalla/parturissa ja muutenkin usein huolehtivat usein liian vähän itsestään, mikä vaikuttaa pahimmillaan suoraan itseluottamukseen ja omaan olotilaan. Turhaan eivät ole tulleet myöskään yleiset sanonnat ”Bad hair day” ja ”Big hair don´t care” . Kirjaimellisesti huono hius päivä voi pilata päivän ja taas näyttävä kampaus voi taas viedä huolia pois mennessään (lue: älä ota kirjaimellisesti. )

 Entisenä kampaajana olen konkreettisesti nähnyt miten ihminen voi alkaa sädehtiä saadessaan kohennusta hiuksiinsa. Lisäksi kampaajalla käynnillä saadaan myös  hyvää sosiaalista vuorovaikutusta ja hetken irtiotto omasta arjesta. Jos ihminen palvelee esimerkiksi työssään jatkuvasti muita, on äärimmäisen tärkeää päästä myös joskus itse palveltavaksi ja hoidettavaksi. Oli se sitten kampaaja, hieroja, kosmetologi tai mikä tahansa omaan hyvinvointiin liittyvä palvelu.

Joskus vuosia sitten minulle oli venäläis syntyinen  kosmetologi. Hän aina sanoi että jokaisen itseään kunnioittava naisen tulee käydä kerran kuukaudessa jalkahoidossa, ja huolehtia jaloistaan. Minussa jutussa oli pointtia. Pieni juttu, mutta kyllä siinä on pointtia että kun pitää varpaan kynnet lakattuina ja kovettumat poissa kohentaa se edes  piirun verran yleistä olotilaa.

Tukka hyvin kaikki hyvin, sanonta on myös siksi niin osuva että hiukset ovat aika näkyvä osa ihmisen olemusta ja niihin on myös helppo saada muutosta.

Vähän sama juttu kuin että minusta ihmisen kuuluisi pukeutua arvoisellaan tavalla. Jos ihminen ei yhtään panosta itseensä ja pukeutumiseensa, se tavallaan kertoo ihmisen arvomaailmasta ja siitä miten ihminen itse suhtautuu itseensä. Jos ihminen pukeutuu esimerkiksi aina super paljastavasti, kertoo se ihmisestä ja hänen arvomaailmastaan jotain, samoin se että jos joku käyttää vaikkapa aina luomu henkisiä pellava vaatteita.

Minulle laitettiin hiustenpidennys ompelu tekniikalla Kampissa sijaitsevassa *Super Touch Beauty Salonissa. Ja olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen. Hiusten laitossa kesti vain noin kaksi tuntia ja kampaaja Joyce toteutti homman erittäin ammattitaitoisesti. Hiukset tilattiin hänen toimestaan Lontoosta ja Laatu on täyttä priimaa. Kiitos vielä kerran <3

Edellinen juttu:

Lempi tekemiseni viikonloppuisin

Instagram: @tyttosinaoletvahvaofficial

Facebook: Tyttö sinä olet vahva

Snapchat: vahvatytto

Rekkalesbo-tyylit ovat taakse jäänyttä aikaa

*) Yhteistyössä IdHair / Tuotteet ja hiukset saatu lahjaksi blogin kautta.

Pitkät kauniit runsaat hiukset ovat naisen kruunu, tai ainakin minun kruununi. Olen kokeillut kaikkia mahdollisia hiustyylejä kampaaja urani aikana. Lyhyestä, lähes sänkitukasta, pitkään valtavaan kiharapilveen. Värit ovat vaihdelleet blondista, punaiseen ja mustaan. Onneksi tämä pahin vaihtelunhalu alkaa olla ohi ja olen tullut yksinkertaisesti siihen tulokseen että minua pukee parhaiten pitkä, tuuhea ja suhteellisen klassinen kampaus. Ihan piristäviähän ne lyhyetkin ovat ja omaa afrotukkaa on välillä mukava pitää mutta, pitkään on aina kotoisaa palata.

        IMG_2256

                     IMG_0724

Jotkut onnistuvat näyttämään lyhyissä hiuksissaan todella freeseiltä ja sporttisilta,  minulla se jää yritykseksi.

Nyt olikin siis aika laittaa uusi pidennys päähän ja tällä kertaa se toteutettiin ompelemalla ja  IdHairin B´long hiuksilla.

image

Olen käyttänyt näitä hiuksia paljon aina ennenkin, ja täytyy todeta ettei laadussa ole ollut koskaan mitään valittamista. Viimeksi laitettu B´long teippipidennyshius oli minulla päässä kolme kertaa parin kuukauden ajan ja vieläkin olisi voinut hyvin käyttää ainakin kerran. Jokut hiukset kun tuntuvat takkuuntuvan jo kuukauden päässä olon jälkeen. Toki tähän vaikuttaa myös se millä ja miten hiuksia hoidat. Hyvä perussääntö on että hiukset kannattaa pitää koko ajan hyvin selvänä ettei isoja takkuja pääse tulemaan, sekä käyttää selvittäviä hyvin kosteuttavia ja siloittavia tuotteita.

image

IdHair Belonger on tuotelinja, joka ravitsee ja hoitaa sekä hiustenpidennyksiä että luonnollisiakin pitkiä hiuksia. Belonger-tuotteet ovat täydellisiä hiustenpidennyksille.

Shampoon tulisi olla tarpeeksi hellävarainen, jotta se ei rasita liikaa hiuksia ja pidennyshiusten kiinnityskohtia, mutta tarpeeksi vahva poistamaan hiuksiin kertyneet jäämät, kuten muotoilutuotteet. Hyvä hoitoaine on sellainen, joka sulkee hellästi hiussuomuja, tehden hiuksista vastustuskykyisemmät, kiiltävämmät sekä vahvemmat. Tiivis hiuksen pinta kestää esimerkiksi harjaamisen aiheuttamaa mekaanista rasitusta paremmin, kuin huokoinen hius.

Yksi syy käyttää muotoilutuotteita on suojata hiukset esimerkiksi lämpölaitteiden kuumuudelta sekä ympäristön haittavaikutuksilta. Muista käyttää lämpösuojaa aina! Belonger-tuotteet suojaavat hiusta luomalla sen pintaan näkymättömän ja hengittävän kalvon, joka tekee hiuksista pehmeät, kiiltävät ja sileät sekä ehkäisee hiusten sähköistymistä ja pörröittymistä.

Sarjaan kuuluu, shampoo, hoitsikka, serum, lämpösuihke,  lakka ja hius/käsivoide. Tuotesarja on entuudestaankin minulle tuttu ja hyväksi koettu.

image
Hiukset tehtiin Revolution hairissa Mechelinin kadulla. Ensin oma hius letitetään pään myötäisesti ja sitten hiusnauha ommellaan päälle. Minulla oli kolme punttia hiusnauhaa, erisävyisiä ruskeita, jotka käytettiin lähen kaikki.
image
Ja tässä valmis lopputulos 🙂
image
Ja erittäin tyytyväinen asiakas.
image
Uudella tukalla treenikin kulkee paremmin! 😉