Paparazzi kuvat PART- 1

*Sisältää mainoslinkin

Nykyään filttereiden ja blurrauksen maailmassa me saadaan täydellisiä kuvia itsestämme helposti. Rypyt oikenee, kasvot kapenee ja silmät kirkastuu ja niin edelleen. Snapchatin myötä nenäkin kapenee, ja kenestä tahansa saadaan maailmanluokan kaunotar/komistus. Mä olen aika vähän käyttänyt niitä, mitä nyt automaattisestikkin kamerat nykyään vähän muokkaa. Varsinkin kun mulla oli hetken aikaa käytössä Honor 7 tuntui et ei kuvista oikein edes meinaa tunnistaa, etenkään kun oli se kaunistus asetus päällä.

Mutta kieltämättä enemmänkin mua auttaa se että olen ollut jonkun verran kameran edessä. Tiedän tasantarkkaan mikä asento korostaa mitäkin ja saan kyllä asentoa muuttamalla sen vyötärön kapenemaan senttejä ja lihakset näyttämään isommilta. Kuvakulma vaikuttaa todella paljon kun oikein ylhäältä nappaa kuvan, niin kylläpä vaan saan kunnon tukki jalatkin näyttämään säihkysääriltä.

No ihmisiä me ollaan kaikki, ja vaikka kauniit kuvat on tietenkin kivempia kuin rumat ei mulla ole tarvetta antaa itsestäni liian siloteltua kuvaa.

Minun rakkaalla Mister B:llä on ihana tapa nappailla kuvia silloin tällöin ihan arkisista tilanteista kun mulla ei ole hajuakaan kuvan otosta. Tässä sitä ihminen näkee miltä todellisuudessa näyttää. Olkaa hyvät:

IMG-20160615-WA0011

20160705_125320

Tässä sit otettiin pidennykset pois ja samalla sitten laitoin kaverin tukkaa, ei mulla siis aina hiukset ole noin. Mutta kun afrokiharan kampaa auki, niin….

IMG-20160626-WA0027

IMG-20160626-WA0028

Siinä sitä oltiin mökillä, siellä oli ihana kissa ja ruokaa laitoin myös. On muuten yksi lemiharrastuksistani.

IMG-20160606-WA0012

e66ae90b-6db8-48fc-b826-87bfc090a64b

Joo ja automaatilla piti käydä pariin otteeseen, ihan vaan varmuuden vuoksi.

IMG-20160424-WA0010IMG-20160701-WA0000

Kotitoimisto sängyssä, ja huh kun oli rankkaa niin piti ottaa päälle päikkärit.

Jos haluat näyttää edustavalle niin kannattaa tsekata *House of Brandonin alennukset, jotka ovat voimassa vielä tänään.  -20% koko valikoimasta. Koskee myös uutuuksia! Ei koske Dr. Denim, Calvin Klein, Nike ja jo alennettuja tuotteita.

ALEKOODI: JUL20

Instagram: @tyttosinaoletvahvaofficial

Facebook: Tyttö sinä olet vahva

Snapchat: vahvatytto

Rekkalesbo-tyylit ovat taakse jäänyttä aikaa

*) Yhteistyössä IdHair / Tuotteet ja hiukset saatu lahjaksi blogin kautta.

Pitkät kauniit runsaat hiukset ovat naisen kruunu, tai ainakin minun kruununi. Olen kokeillut kaikkia mahdollisia hiustyylejä kampaaja urani aikana. Lyhyestä, lähes sänkitukasta, pitkään valtavaan kiharapilveen. Värit ovat vaihdelleet blondista, punaiseen ja mustaan. Onneksi tämä pahin vaihtelunhalu alkaa olla ohi ja olen tullut yksinkertaisesti siihen tulokseen että minua pukee parhaiten pitkä, tuuhea ja suhteellisen klassinen kampaus. Ihan piristäviähän ne lyhyetkin ovat ja omaa afrotukkaa on välillä mukava pitää mutta, pitkään on aina kotoisaa palata.

        IMG_2256

                     IMG_0724

Jotkut onnistuvat näyttämään lyhyissä hiuksissaan todella freeseiltä ja sporttisilta,  minulla se jää yritykseksi.

Nyt olikin siis aika laittaa uusi pidennys päähän ja tällä kertaa se toteutettiin ompelemalla ja  IdHairin B´long hiuksilla.

image

Olen käyttänyt näitä hiuksia paljon aina ennenkin, ja täytyy todeta ettei laadussa ole ollut koskaan mitään valittamista. Viimeksi laitettu B´long teippipidennyshius oli minulla päässä kolme kertaa parin kuukauden ajan ja vieläkin olisi voinut hyvin käyttää ainakin kerran. Jokut hiukset kun tuntuvat takkuuntuvan jo kuukauden päässä olon jälkeen. Toki tähän vaikuttaa myös se millä ja miten hiuksia hoidat. Hyvä perussääntö on että hiukset kannattaa pitää koko ajan hyvin selvänä ettei isoja takkuja pääse tulemaan, sekä käyttää selvittäviä hyvin kosteuttavia ja siloittavia tuotteita.

image

IdHair Belonger on tuotelinja, joka ravitsee ja hoitaa sekä hiustenpidennyksiä että luonnollisiakin pitkiä hiuksia. Belonger-tuotteet ovat täydellisiä hiustenpidennyksille.

Shampoon tulisi olla tarpeeksi hellävarainen, jotta se ei rasita liikaa hiuksia ja pidennyshiusten kiinnityskohtia, mutta tarpeeksi vahva poistamaan hiuksiin kertyneet jäämät, kuten muotoilutuotteet. Hyvä hoitoaine on sellainen, joka sulkee hellästi hiussuomuja, tehden hiuksista vastustuskykyisemmät, kiiltävämmät sekä vahvemmat. Tiivis hiuksen pinta kestää esimerkiksi harjaamisen aiheuttamaa mekaanista rasitusta paremmin, kuin huokoinen hius.

Yksi syy käyttää muotoilutuotteita on suojata hiukset esimerkiksi lämpölaitteiden kuumuudelta sekä ympäristön haittavaikutuksilta. Muista käyttää lämpösuojaa aina! Belonger-tuotteet suojaavat hiusta luomalla sen pintaan näkymättömän ja hengittävän kalvon, joka tekee hiuksista pehmeät, kiiltävät ja sileät sekä ehkäisee hiusten sähköistymistä ja pörröittymistä.

Sarjaan kuuluu, shampoo, hoitsikka, serum, lämpösuihke,  lakka ja hius/käsivoide. Tuotesarja on entuudestaankin minulle tuttu ja hyväksi koettu.

image
Hiukset tehtiin Revolution hairissa Mechelinin kadulla. Ensin oma hius letitetään pään myötäisesti ja sitten hiusnauha ommellaan päälle. Minulla oli kolme punttia hiusnauhaa, erisävyisiä ruskeita, jotka käytettiin lähen kaikki.
image
Ja tässä valmis lopputulos 🙂
image
Ja erittäin tyytyväinen asiakas.
image
Uudella tukalla treenikin kulkee paremmin! 😉