Mitä mun fitnekselle kuuluu?

*Sisätää mainoslinkkejä

Aikanaan vuonna 2012, kun tämä blogi on perustettu alkoi se sen kevään bikini fitness kisoihin valmistautumisesta. Silloin kisaaminen, treenaaminen ja syöminen oli ehkä elämän tärkein asia tai ainakin sen ympärillä elämä vahvasti pyöri. Noista ajoista on kuljettu pitkä matka eteenpäin ja blogi muuttanut muotoaan sen myötä.

20160615_150453

Enemmän tulee elettyä elämää ja nähtyä asioita laajemmin, vaikka olen aina vihannut katsoa vain yhteen asiaan näin jälkeenpäin katsottuna kisa vuodet veivät siihen. Alussa olin mielestäni hyvin mukana, ja osasin hyvin tasapainottelun urheilun ja muun elämän välillä mutta mitä pidemmälle jatkoin, niin sitä suppeammaksi maailma aikanaan kapeni.

IMG_3677
Juhannus 2012.

Jotenkin sitten muutos johti toiseen ja valmennusten ja muiden kautta löysin tasapainon. Kyllä mulla kytee edelleen jossain ajatus kisaamisesta tässä elämässä, mutta se ei mitenkään ole sellainen asia mitä haluaisin laittaa minkään muun tärkeän asian edelle elämässä. Olen saanut tosi paljon rentoutta syömiseen ja mun elämään on tullut sellaisia ihmisiä jotka omalla rentoudellaan ovat antaneet hyvää esimerkkiä. En mä jaksa kantaa huolta kunnosta tai ulkönäöstä liikaa, kun ei kukaan mun rasvaprosenttia ole mittaamassa jos en ole lavalla. Tiedän tasantarkkaan että jos elän rennosti ja näin kun nyt en tule mihinkään kiristymään, mutta tiedän myös tasantarkkaan miten tapahtuu ja mitä. Ihan turha yrittää kompensoida satunnaista herkuttelua liialla liikunnalla, kun plussalle jää joka tapauksessa jos yrittää jokaista suklaa palaa kuluttaa lenkillä ja se on loputon suo. Mieluummin liikun ja treenaan vaan sen hyvän olon ja terveyden takia, liikunta on mulle nautintoa ja stressin purkua tällä hetkellä. Tavoite on lihasten ja kunnon ylläpito. Tuolla fitness höyryämisellä sain ihan ok lihasmassa tehtyä, enkä halua sitä nyt mihinkään kadottaa, mutta ei mulla ole mitää pakonomaista tarvetta enää kasvaakkaan.  Salitreenejä tulee noin kolme viikossa ja lenkkejä noin saman verran, ihan sen mukaan miten huvittaa ja kiinnostaa.

IMG_2420

Kyllä mä edelleen puhun aktiivisen elämän ja liikunnan puolesta tottakai. Vierivä kivi ei sammaloidu, eikä liika sohvaperunointi tee hyvää kenellekkään, mutta myös liikaa höyryämistä tulee ja kannattaa välttää. Pitää pystyä vaan olemaan ja rentoutumaan, aivojenkin pitää pystyä lepäämään tämän kaiken vouhotuksen keskellä.

IMG_20160531_112029

Olen tosin onnekas kun saan edelleen tehdä yhteistyötä Sportlifen ja *Go4Fitin, josta saa kätevästi tilattua lisäravinteet ja treenivaatteet. Plussaa on että yli viidenkympin tilaukset toimitetaan aina ilman postikuluja ja tuolta löytyy aina todella hyviä tarjouksia. Sain hetki sitten paketin, jolla sai kummasti buustia treeneihin.

20160614_201638

Mun suosikki on *Whey+, jota käytän välipalaproteiinina ihan päivittäin.

Instagram: @tyttosinaoletvahvaofficial

Facebook: Tyttö sinä olet vahva

Fitnesstä ja Jeesusleiri

Täysi tohina päällä. Olen päässyt pikkuhiljaa sisälle koulu maailmaan reissun jälkeen. Tehtäviä, niitä vaan tulee yksi kerrallaan ja niin ne vain pikkuhiljaa kasaantuvat. No mikäs siinä, ei ole koskaan oloa ettei ole mitään tekemistä. Aina voi uppoutua koulutehtävien pariin, jos ei ole muutakaan. Periaattessahan joinakin päivinä on vain yksi kolmen tunnin luento, ja juuri näinä lyhyempinä päivinä pitäisi saada sitten nuo kirjallisetkin hommat tehtyä jos ajatellaan että jokaisena päivänä tekisi sen kahdeksan tuntia hommia. Itsestä  se vain on sitten kiinni, miten sen ajan käyttää.  Muuten kaikki vaikuttaa tosi mielenkiintoiselle, uudelle ja inspiroivalle mutta onhan tässä sovittelua alkuun kaiken kanssa. Tuntuu että joka viikonlopulle on jotain reissua ja nyt tietysti työllistää syksyn fitness kisat huoltajan, kampaajan, ja meikkaajan roolissa.

image

Viime viikonloppuna oltiin porukalla Jyväskylässä, ja Lahteen Fitness expoon lähdetäänkin sitten parin viikon päästä. Eve, huollettavani sijoittui hienosti kolmenneksi ja matka jatkuu Lahteen. Hyvä ystäni Riina kilpaili myös viikonloppuna, mutta valitettavasti finaalipaikkaa ei tällä kertaa irronnut ja hän jätti syksyn kisat Jyväskylän karsintaan. Hän oli erittäin hyvässä kunnossa ja sädehti lavalla, mutta bikinifitness. No, sitä  on välillä vaikea ymmärtää 😀

 

image

 

image

image

Kisojen päätteeksi käytiin porukalla syömässä ja vietin vielä sunnuntainkin vanhassa koti kaupungissani Jyväskylässä.

Tämä viikko on mennyt kuin siivillä, ja treeni rytmikin alkaa rullata jo suht. normaalisti.

image

Viikon katkaisi kirkon alan opiskelijoiden leiri Mantsälässä Leiriniemessä, joten pari treeniä jäi vielä viikonlopulle. Oli ihan mukavaa käydä luonnon keskellä pohdiskelemassa hiukan tulevaan ammattiin liittyviä asioita ja tutustua vähän paremmin omiin luokkakavereihin ja opettajiin.

image

image

image

Voikaa hyvin <3

Instagram: @tyttosinaoletvahvaofficial

Facebook: Tyttö sinä olet vahva