Rekkalesbo-tyylit ovat taakse jäänyttä aikaa

*) Yhteistyössä IdHair / Tuotteet ja hiukset saatu lahjaksi blogin kautta.

Pitkät kauniit runsaat hiukset ovat naisen kruunu, tai ainakin minun kruununi. Olen kokeillut kaikkia mahdollisia hiustyylejä kampaaja urani aikana. Lyhyestä, lähes sänkitukasta, pitkään valtavaan kiharapilveen. Värit ovat vaihdelleet blondista, punaiseen ja mustaan. Onneksi tämä pahin vaihtelunhalu alkaa olla ohi ja olen tullut yksinkertaisesti siihen tulokseen että minua pukee parhaiten pitkä, tuuhea ja suhteellisen klassinen kampaus. Ihan piristäviähän ne lyhyetkin ovat ja omaa afrotukkaa on välillä mukava pitää mutta, pitkään on aina kotoisaa palata.

        IMG_2256

                     IMG_0724

Jotkut onnistuvat näyttämään lyhyissä hiuksissaan todella freeseiltä ja sporttisilta,  minulla se jää yritykseksi.

Nyt olikin siis aika laittaa uusi pidennys päähän ja tällä kertaa se toteutettiin ompelemalla ja  IdHairin B´long hiuksilla.

image

Olen käyttänyt näitä hiuksia paljon aina ennenkin, ja täytyy todeta ettei laadussa ole ollut koskaan mitään valittamista. Viimeksi laitettu B´long teippipidennyshius oli minulla päässä kolme kertaa parin kuukauden ajan ja vieläkin olisi voinut hyvin käyttää ainakin kerran. Jokut hiukset kun tuntuvat takkuuntuvan jo kuukauden päässä olon jälkeen. Toki tähän vaikuttaa myös se millä ja miten hiuksia hoidat. Hyvä perussääntö on että hiukset kannattaa pitää koko ajan hyvin selvänä ettei isoja takkuja pääse tulemaan, sekä käyttää selvittäviä hyvin kosteuttavia ja siloittavia tuotteita.

image

IdHair Belonger on tuotelinja, joka ravitsee ja hoitaa sekä hiustenpidennyksiä että luonnollisiakin pitkiä hiuksia. Belonger-tuotteet ovat täydellisiä hiustenpidennyksille.

Shampoon tulisi olla tarpeeksi hellävarainen, jotta se ei rasita liikaa hiuksia ja pidennyshiusten kiinnityskohtia, mutta tarpeeksi vahva poistamaan hiuksiin kertyneet jäämät, kuten muotoilutuotteet. Hyvä hoitoaine on sellainen, joka sulkee hellästi hiussuomuja, tehden hiuksista vastustuskykyisemmät, kiiltävämmät sekä vahvemmat. Tiivis hiuksen pinta kestää esimerkiksi harjaamisen aiheuttamaa mekaanista rasitusta paremmin, kuin huokoinen hius.

Yksi syy käyttää muotoilutuotteita on suojata hiukset esimerkiksi lämpölaitteiden kuumuudelta sekä ympäristön haittavaikutuksilta. Muista käyttää lämpösuojaa aina! Belonger-tuotteet suojaavat hiusta luomalla sen pintaan näkymättömän ja hengittävän kalvon, joka tekee hiuksista pehmeät, kiiltävät ja sileät sekä ehkäisee hiusten sähköistymistä ja pörröittymistä.

Sarjaan kuuluu, shampoo, hoitsikka, serum, lämpösuihke,  lakka ja hius/käsivoide. Tuotesarja on entuudestaankin minulle tuttu ja hyväksi koettu.

image
Hiukset tehtiin Revolution hairissa Mechelinin kadulla. Ensin oma hius letitetään pään myötäisesti ja sitten hiusnauha ommellaan päälle. Minulla oli kolme punttia hiusnauhaa, erisävyisiä ruskeita, jotka käytettiin lähen kaikki.
image
Ja tässä valmis lopputulos 🙂
image
Ja erittäin tyytyväinen asiakas.
image
Uudella tukalla treenikin kulkee paremmin! 😉

Kierrätys kannattaa

Tänä Sunnuntaina on tullut nautittua auringosta ja otettua ihan rennosti ilman treenejä. Pyrin pitäämään viikossa ainakin yhden ihan totaalilepopäivän. Ei edes kevyttä lenkkiä ja muutenkin mielellään aika vähän fyysistä aktiivisuutta. Tällöin vältän juoksentelua ympäriinsä jossa tulee huomaamattaan rasitettua itseään ja kehoaan. Useimmiten tämä päivä on juuri Sunnuntai. Yleensä paukutan kuitenkin kaikki viisi salitreeniä putkeen viikolla, niin viikonloppuna on otettava iisisti. Tosin ensi viikolla meinasin pitää kevennetyn viikon ja treenata kropan vain kolmessa osassa läpi ja tehdä aerobiset normaalisti tuntuman mukaan. Vaihtelen vähän aina sitä mitä milloinkin kevyt viikko pitää sisällään, mutta merkittävästi kevennystä on aina tultava normaaliin.

image
Nämä lewikset repee jos koittaa laittaa jalkaan, parempi laittaa kiertoon siis 🙂

Tänään mentiin tosiaan Miran ja Mister-X: n kanssa aamu kymmenen aikoihin Kallioon pitämään kirppistä. Olen aina ollut himo shoppaaja ja jostain syystä kaapit täyttyvät aina uusista vaatteista, joten myös tyhjennystä on tapahduttava säännöllisin väliajoin. Muutenhan sitä hukkuisi vaatteisiin.

image

Mukana myös Muskeli Mira.
Mukana myös Muskeli Mira.
Ja ihana Sonja :)
Ja ihana Sonja 🙂

Oma vanha on aina jonkun uusi ja varsinkin ulkokirppiksistä tykkään näin kesällä. Tänäänkin vaihdettiin Miran kanssa parit koltut niin heti tuli hyvä mieli. Ihan kuin olisi saanut jotain uutta. Hyvä puoli tässä on myös se että kun halutaan tavarasta eroon, voi hinnan  neuvotella ostajan kanssa ihan kasvotusten sopivaksi. Kierrätys vähentää myöskin kulutusta, ja kun tavaraa tässä maailmassa on jo liikaa onhan se mahtavaa että pistetään edes osa kiertoon.

Sää oli tänään kuin morsian ja saatiin tosiaan ihan mukavasti aurinkoakin. Ihmisiäkin oli liikkeellä kivasti, ja jäähän näistä myös ihan mukavasti taskurahaakin. Aleksis Kiven kadun kirppis joka tarkalleen on sijoittunut Dallapénpuistoon on hyvä tilaisuus päästä myymään tavaraa ja nauttimaan auringosta ilmaiseksi.

Loistava paikka myös picnikille :)
Loistava paikka myös picnikille 🙂
image
Jengiä liikkeellä.

Eilen illalla käytiin myös hiukan ihmisten ilmoilla… Groteskin terassilla oli ihan hyvä meno ja tyylikästä porukkaa, mutta täytyy kyllä sanoa että ei mua olis saanut sinne jäämään pidemmäksi aikaa. Kahdeltatoista on ihan hyvä kotiintuloaika ettei mene rytmit ihan sekaisin.  Lasi kylmää ja kuivaa valkoviiniä maistui juuri siltä miltä pitikin ja rentoutti mukavasti.

<3

image

Instagram: tyttosinaoletvahvaofficial

Facebook: Tyttö sinä olet vahva