Mitä jäi mieleen – Nordic Fitness Expo

No paljon kauniita upeita fysiikoita tietenkin. Viikonlopun kohokohta oli tietenkin että huollettavani/stailattavani Eve Heikkinen voitti suomen mestaruuden. Onnistuminen oli ilo nähdä läheltä ja se kuinka tässäkin periksiantamattomuus palkittiin. Nuoresta iästään huolimatta Eve on saavuttanut jo paljon fitneksen saralla.

image

Matkalla kisapaikalle, voitto mielessä 😉

image

Tuore mestari.

Lisää kuvia ja tunnelmia kisoista ja kisaajista löydät täältä ja täältä.

Toinen mieleen jäänyt juttu oli Jaana Malytchevan pärjääminen, Jyväskylän tyttä on menestynyt tasaisen armasti ja tällä kertaa nappasi jopa Pro-kortin. Upea perheenäiti häikäisi bikini fitnessissä – nousi ammattilaiseksi!

Julkkikset pärjäsivät kisoissa, vallankin bikini sarjoissa hienosti, mikä tietenkin on lajin tunnettavuuden kannalta hyvä asia. Sofia Ruusila voittti oman sarjansa ,Eevi Teittinen omansa, ja Jenni Levävaara omansa. Eve olikin bikini sarjojen ainut ei julkkis voittaja 🙂

image

2011 kisakaverini Hanna Saario voitti hienosti lauantaina pohjoismaiden mestaruuden ja myös Nicolen kisan. Upea nainen, joka vaan kehittyy vuosi  vuodelta.

image

Nathalia Melon kanssa tietty samaan kuvaan 🙂

image

Kiitoksia seurasta kavereille <3

Messuilla oli tietusti myös paljon ihania juttuja shoppailtavaksi. Yhteistyökumppanini Biancaneven Biancaneven osasto oli vaikuttava, olen käyttänyt heidän vaatteitaan kauan ja laatu on erittäin hyvä. Yksikään vaate ei ole mennyt miksikään, eikä yksikään timantti irronnut lukuisista pesuista huolimatta. Kannattaa hyödyntää nyt tämä ale-koodi niin saat Nyt -10% alennusta kaikista Bfit-urheiluvaatteista koodilla: ADTBFIT

Omat suosikkini ovat nämä ihanan värikkäät Floral-malliston housut.

Pääsin muuten tutustumaan kuukaudeksi Töölön Foreveriin. Eilen ensimmäiset treenit vedetty ja täytyy sanoa että vaihtelu virkistää. Tähän aiheeseen palaan vielä myöhemmin 🙂

image

Instagram: @tyttosinaoletvahvaofficial

Facebook: Tyttö sinä olet vahva

Nordic Fitness Expossa vihdoinkin ja omien kisojen pohdintaa

Viikko on mennyt kuin siivillä, kiirettä on ollut mutta nyt ollaan täällä Lahdessa turvallisesti hotellissa.

Stressasin varmaan viime viikolla enemmän koulusta tai jotain, koska sain elämäni ensimäisen migreeni kohtauksen keskiviikkona. Oli kyllä ihan järkyttävää kun jo päivällä alkanut päänsärky vain paheni ja paheni ja lopulta en pystynyt olemaan kuin pimeässä huoneessa peiton alla. Oksensin pari kertaa ja jatkoin makaamista.  Äänet tuntuivat super voimakkailta, ja puhelimen näyttöä katsoessa tuntui että pää räjähtää. Sitten vihdoin ilta kymmenen aikaan olin jo tolpillani ja pystyin jopa syömään.  Onneksi seuraava päivä oli jo suhteelllisen normaali, vaikkakin oli vielä vähän heikko olo.

12046757_10153180544320679_2596784434025086067_n

Huomenna aamulla mennään katsomaan nelinkertaisen Figure Olympia- voittajan Nicole Wilkinsin nimikko kilpailua, jonka palkintona on  kummankin lajin bikini- ja bodyfitness over all – voittajalle ammattilaiskortti sekä mahdollisuus päästä debytoimaan ammattilaisjoukossa jo samana iltana pidettävässä Nordic Pro- kilpailussa.  Samassa kisassa ratkeaa myös bikini ja body fitness- sarjojen Pohjoismaiden mestaruudet. Illalla onkin sitten luvassa Nordic Pro –ammattilaiskilpailu, jossa nähdään useita suomalaisia.  Pro Bikini -sarjassa Sara Back , Anna Virmajoki, Figuressa Kati Alander, Tiina Vaskelainen, Mari Päkkilä, Fitnessissä Piia Pajunen ja Bodybuilding -sarjassa Jerry Ossi ja Timo Honkala.

Sunnuntaina sitten onkin Fitness- SM, jolloin on taas kannustetaan huollettavani Eve voittoon.

Kun näitä kisoja katsoo, ja on mukana tässä kaikessa valmistautumisessa joka vuosi, niin tulee itsellekkin aina hetkittäin kisakuume. Näitä kuvia katsellessa tulee haikea olo, ja hyvät muistot mieleen. Kuitenkin tiedostan sen että, jos alan nyt kisaamaan se vie minulta paljon sitä mitä tällä hetkellä rakastan, toisaalta kuitenkin antaen niin paljon. Viime kisoista on jäänyt paljon hampaan koloon, että haluasin tavallaan sen jälkeen hyvän päätöksen fitness uralle. Kuitenkin tavoitteeni on kisata vielä yhdet kisat lähiaikoina/lähivuosina jonka jälkeen keskittyisin ainakin useaksi  vuodeksi johonkin muuhun. Kova homma olisi tiedossa, mutta katsotaan miten tytön käy.

67441_442784975678_4825601_n

71677_442792290678_6686650_n

33563_442789480678_5676422_n

Se tarkoittaa sitten hyvästi sunnuntai brunssit ja pullan tuoksuiset viikonloput 😉

image

Instagram: @tyttosinaoletvahvaofficial

Facebook: Tyttö sinä olet vahva