Miksi draama kiinnostaa ihmisiä

Henkilökohtaisimmat postaukseni kuten tämä ja tämä ovat keränneet lyhyessä ajassa yhteensä 20 000 lukijaa. Minun blogin historiassani se on paljon, postaukset nousivat joka kaikkien niiden peppu treenien ja treeni vinkkien ohi jotka ovat olleet kautta aikojen ja useita vuosia luetuimpien kärjessä.

Ihmissuhteet, ihmisten ongelmat ja draamat kiinnostavat ihmisiä suunnattoman paljon, oli kyse sitten mistä tahansa elämän traagisesta tapahtumasta tai avautumisesta. Se on toki ihan luonnollista että elämässä tapahtuu kaikenlaista, ja kaikki ei aina ole niin positiivista. On pettämistä, riippuvuuksia, työttömyyttä, mielenterveys ongelmia, talousvaikeuksia, väkivaltaa jne. jotka kuitenkin saattavat kuulua ja kuuluvatkin monen ihmisen päivittäiseen  arkeen. Ongelmista ei uskalleta puhua, vaan aina ajatellaan että muilla menee jotenkin paremmin.

Olen saanut huomattavan paljon viestejä facebookissa ja täällä, sekä yksityisesti että julkisesti koskien aihetta. Ajattelin että tarinani oli omaa luokkaansa, ettei muita tällaisia juurikaan ole, mutta olin väärässä. Minun oli lisäksi vaikea kuvailla kaikkea tapahtunutta täysin yksityiskohtaisesti, koska kirjoittaminen ei ole parhaita puoliani, enkä tiedä olisiko se tarpeenkaan. Kirjoittamani oli  kuitenkin vain pintaraapaisu ja vain läheiseni ja minä itse tiedämme miten paljon kaikkea onkaan tapahtunut ja miten uskottavaa kaikki valhe on parhaimmillaan ja pahimmillaan ollut.

Olen kuitenkin todella yllättynyt miten moni on kertonut kokeneensa samaa, ja kertonut tarinan olleen lähes identtinen omani kanssa. Näitä viestejä on tullut useita, mikä on mielestäni jotenkin kauhistuttavaa. Kertooko tämä nykymaailman tilanteesta, vai vain onko näin ollut aina? Vaikka omaan tilanteeseeni liittyy mielestäni voimakkaasti monikulttuurisuus, ei näin ole kaikissa kuulemissani tapauksissa. Tietenkin tiedän että mielenterveysongelmia joita tähän tapaukseen voi liittää on ollut aina, mutta onko arvostus toista ihmistä kohtaan jotenkin laskenut vuosien saatossa? Onko ihmisistä tullut toisilleen kertakäyttötavaraa? Ikävää jos näin on, vaikka siltikään kokemani ei saa minua kyynistymään vaan jatkamaan elämää avoimin silmin. Uskon edelleen rakkauteen ja siihen että hyviä ihmisiä löytyy. Ja muistutan, että vaikka ollaan sinkkumarkkinoilla, olisi silti hyvä muistaa perus käyttäytymissäännöt, arvostus ja rehellisyys toista ihmistä kohtaan, eikä antaa ymmärtää tahallaan toiselle ihmiselle väärin mitä ollaan valmiita antamaan tai toisinpäin.

Olen saanut avautumisesta valtavasti voimaa, ja se toimii minulle ikäänkuin terapiana ja ylitse pääsemisen välineenä.

Miksi draama sitten kiinnostaa? Osa ihmisistä on puhtaasti uteliaita, mutta hyvin moni myös samaistuu ja toivon todella että jokaisella ihmisellä olisi voimia lähteä kertomani kaltaisesta suhteesta pois. Suhde söi valtavasti energiaa, ja huomaan jo nyt miten alan olla enemmän oma itseni. Tiedän että kaikki lukijat eivät halua pelkkää hyvää, ja mukaan mahtuu myös niitä pahansuopia ihmisiä, mutta niinhän se tässä elämässä on että kaikkia ei voi miellyttää. Toivon myös että tämä avautuminen antaisi edes jollekin vertaistukea ja auttaisi näkemään valoa tunnelin päässä.

Instagram: @tyttosinaoletvahvaofficial

Facebook: Tyttö sinä olet vahva

Snapchat: vahvatytto

 

Paparazzi kuvat PART- 1

*Sisältää mainoslinkin

Nykyään filttereiden ja blurrauksen maailmassa me saadaan täydellisiä kuvia itsestämme helposti. Rypyt oikenee, kasvot kapenee ja silmät kirkastuu ja niin edelleen. Snapchatin myötä nenäkin kapenee, ja kenestä tahansa saadaan maailmanluokan kaunotar/komistus. Mä olen aika vähän käyttänyt niitä, mitä nyt automaattisestikkin kamerat nykyään vähän muokkaa. Varsinkin kun mulla oli hetken aikaa käytössä Honor 7 tuntui et ei kuvista oikein edes meinaa tunnistaa, etenkään kun oli se kaunistus asetus päällä.

Mutta kieltämättä enemmänkin mua auttaa se että olen ollut jonkun verran kameran edessä. Tiedän tasantarkkaan mikä asento korostaa mitäkin ja saan kyllä asentoa muuttamalla sen vyötärön kapenemaan senttejä ja lihakset näyttämään isommilta. Kuvakulma vaikuttaa todella paljon kun oikein ylhäältä nappaa kuvan, niin kylläpä vaan saan kunnon tukki jalatkin näyttämään säihkysääriltä.

No ihmisiä me ollaan kaikki, ja vaikka kauniit kuvat on tietenkin kivempia kuin rumat ei mulla ole tarvetta antaa itsestäni liian siloteltua kuvaa.

Minun rakkaalla Mister B:llä on ihana tapa nappailla kuvia silloin tällöin ihan arkisista tilanteista kun mulla ei ole hajuakaan kuvan otosta. Tässä sitä ihminen näkee miltä todellisuudessa näyttää. Olkaa hyvät:

IMG-20160615-WA0011

20160705_125320

Tässä sit otettiin pidennykset pois ja samalla sitten laitoin kaverin tukkaa, ei mulla siis aina hiukset ole noin. Mutta kun afrokiharan kampaa auki, niin….

IMG-20160626-WA0027

IMG-20160626-WA0028

Siinä sitä oltiin mökillä, siellä oli ihana kissa ja ruokaa laitoin myös. On muuten yksi lemiharrastuksistani.

IMG-20160606-WA0012

e66ae90b-6db8-48fc-b826-87bfc090a64b

Joo ja automaatilla piti käydä pariin otteeseen, ihan vaan varmuuden vuoksi.

IMG-20160424-WA0010IMG-20160701-WA0000

Kotitoimisto sängyssä, ja huh kun oli rankkaa niin piti ottaa päälle päikkärit.

Jos haluat näyttää edustavalle niin kannattaa tsekata *House of Brandonin alennukset, jotka ovat voimassa vielä tänään.  -20% koko valikoimasta. Koskee myös uutuuksia! Ei koske Dr. Denim, Calvin Klein, Nike ja jo alennettuja tuotteita.

ALEKOODI: JUL20

Instagram: @tyttosinaoletvahvaofficial

Facebook: Tyttö sinä olet vahva

Snapchat: vahvatytto