10 asiaa mitkä saavat minut hymyilemään

Vuosi on lähtenyt käyntiin vauhdikkaasti. Olen ollut Leviltä tultuani käytännössä koko ajan menossa. Energiaa on riittänyt kuitenkin hyvin ja tuntuu että valoisuus alkaa näkyä täällä Helsingissä. On ollut jopa muutamia aurinkoisia päiviä, jotka antavat toivoa tulevasta kesästä. Alkaneen vuoden kunniaksi listaan 10 asiaa jotka saavat minut hymyilemään.

1. Auringon valo ja tuleva kevät

Elän valosta ja olen aina saanut valtavasti energiaa elämääni lisää jo Tammikuussa. Kun tulin Tansaniasta loppuvuodesta tunsin itseni väsyneeksi koska pimeys ja kylmyys tuntuivat niin rajulle aurinkoisen matkan jälkeen. Nyt olen kuitenkin ollut äärimmäisen iloinen lisääntyneestä valon valon määrästä, sekä satunnaisista auringon säteistä.

2. Kissani Puntus

Antaa olemuksellaan ja pehmeydellään valtavasti iloa, nukutaan Puntuksen kanssa joka yö niin että Puntus nukkuu tyynylläni. Puntuksen kanssa elämä on niin paljon värikkäämpää

3. Positiiviset ihmiset

Iloiset ja optimistiset ihmiset saavat aina hyvmyilemään. Hymy tarttuu, niinkuin myös nyrpeä naama. En pidä negailijoista ja koitankin pysyä mahdollimman kaukana heistä. Pysyn myös poissa kaikesta turhasta draamailusta.

4. Omien arvojen mukaan eläminen

Kuuntelen oikeasti itseäni ja teen sellaisia asioita jotka tekevät minut onnelliseksi. En mene  liikaa porukan mukava ja kuuntelen muiden neuvoja valikoidusti.

5. Muiden auttaminen

Jos pystyn auttamaan jotakuta ihmistä ja tekemään hänet hyvälle tuulelle, se auttaa myös minua itseäni.

6. Selkeä suunta opinnoissa

Tieto siitä että opintoja on jäljellä 1,5 vuotta saa minut hymyilemään. Olen jo voiton puolella ja sen jälkeen taas täysin vapaa toteuttamaan itseäni ja siirtymään elämässä muihin haasteisiin.

7. Uudet kuulokkeet

En ole pitkään aikaan treenannut musiikin kanssa ja eilen sain itselleni uudet Beatsit. Treeni parani samantien ja huomasin taas mikä vaikutus musiikilla on treeniin. Hyvällä musiikilla on iso vaikutus fiikseen. #materialismionnellisuus

8. Terveys ja hyvinvoiva elämä

Se että saan tehdä mitä haluan ja toteuttaa itseäni monessa asiassa saa minut kiitolliseksi ja hymyilemään.

9. Ystävät

Ystävien kanssa hymyillään ja nauretaan paljon. Uskon että laaja sosiaalinen verkosto lisää iloa ja hymyä elämään.

10. Kauniit asiat

Kauniit asiat ja vaikkapa siisti koti saa aina hymyn huulille.

Instagram / Facebook / Bloglovin’

Snapchat: vahvatytto

Lue myös:

Onko paras ihminen se jolla on eniten kiire

Mitä jos hyväksyisit itsesi läskeistä huolimatta

Edellinen juttu:

Uudenvuoden lupaukset ja toiveet vuodelle 2018

 

 

 

 

Miksi draama kiinnostaa ihmisiä

Henkilökohtaisimmat postaukseni kuten tämä ja tämä ovat keränneet lyhyessä ajassa yhteensä 20 000 lukijaa. Minun blogin historiassani se on paljon, postaukset nousivat joka kaikkien niiden peppu treenien ja treeni vinkkien ohi jotka ovat olleet kautta aikojen ja useita vuosia luetuimpien kärjessä.

Ihmissuhteet, ihmisten ongelmat ja draamat kiinnostavat ihmisiä suunnattoman paljon, oli kyse sitten mistä tahansa elämän traagisesta tapahtumasta tai avautumisesta. Se on toki ihan luonnollista että elämässä tapahtuu kaikenlaista, ja kaikki ei aina ole niin positiivista. On pettämistä, riippuvuuksia, työttömyyttä, mielenterveys ongelmia, talousvaikeuksia, väkivaltaa jne. jotka kuitenkin saattavat kuulua ja kuuluvatkin monen ihmisen päivittäiseen  arkeen. Ongelmista ei uskalleta puhua, vaan aina ajatellaan että muilla menee jotenkin paremmin.

Olen saanut huomattavan paljon viestejä facebookissa ja täällä, sekä yksityisesti että julkisesti koskien aihetta. Ajattelin että tarinani oli omaa luokkaansa, ettei muita tällaisia juurikaan ole, mutta olin väärässä. Minun oli lisäksi vaikea kuvailla kaikkea tapahtunutta täysin yksityiskohtaisesti, koska kirjoittaminen ei ole parhaita puoliani, enkä tiedä olisiko se tarpeenkaan. Kirjoittamani oli  kuitenkin vain pintaraapaisu ja vain läheiseni ja minä itse tiedämme miten paljon kaikkea onkaan tapahtunut ja miten uskottavaa kaikki valhe on parhaimmillaan ja pahimmillaan ollut.

Olen kuitenkin todella yllättynyt miten moni on kertonut kokeneensa samaa, ja kertonut tarinan olleen lähes identtinen omani kanssa. Näitä viestejä on tullut useita, mikä on mielestäni jotenkin kauhistuttavaa. Kertooko tämä nykymaailman tilanteesta, vai vain onko näin ollut aina? Vaikka omaan tilanteeseeni liittyy mielestäni voimakkaasti monikulttuurisuus, ei näin ole kaikissa kuulemissani tapauksissa. Tietenkin tiedän että mielenterveysongelmia joita tähän tapaukseen voi liittää on ollut aina, mutta onko arvostus toista ihmistä kohtaan jotenkin laskenut vuosien saatossa? Onko ihmisistä tullut toisilleen kertakäyttötavaraa? Ikävää jos näin on, vaikka siltikään kokemani ei saa minua kyynistymään vaan jatkamaan elämää avoimin silmin. Uskon edelleen rakkauteen ja siihen että hyviä ihmisiä löytyy. Ja muistutan, että vaikka ollaan sinkkumarkkinoilla, olisi silti hyvä muistaa perus käyttäytymissäännöt, arvostus ja rehellisyys toista ihmistä kohtaan, eikä antaa ymmärtää tahallaan toiselle ihmiselle väärin mitä ollaan valmiita antamaan tai toisinpäin.

Olen saanut avautumisesta valtavasti voimaa, ja se toimii minulle ikäänkuin terapiana ja ylitse pääsemisen välineenä.

Miksi draama sitten kiinnostaa? Osa ihmisistä on puhtaasti uteliaita, mutta hyvin moni myös samaistuu ja toivon todella että jokaisella ihmisellä olisi voimia lähteä kertomani kaltaisesta suhteesta pois. Suhde söi valtavasti energiaa, ja huomaan jo nyt miten alan olla enemmän oma itseni. Tiedän että kaikki lukijat eivät halua pelkkää hyvää, ja mukaan mahtuu myös niitä pahansuopia ihmisiä, mutta niinhän se tässä elämässä on että kaikkia ei voi miellyttää. Toivon myös että tämä avautuminen antaisi edes jollekin vertaistukea ja auttaisi näkemään valoa tunnelin päässä.

Instagram: @tyttosinaoletvahvaofficial

Facebook: Tyttö sinä olet vahva

Snapchat: vahvatytto