Uuden vuoden uudet kujeet

Nyt on vuoden vaiheet ja Joulut juhlittu, olen saanut lomailla ihan ruhtinaallisesti ja koitan pikkuhiljaa palata kirjallisten töiden pariin. Uutena vuotena juhlimme maltillisesti kotona muutaman ystävän voimin, katsoimme Ilotulituksen Töölönlahden rannassa ja menimme nukkumaan.

969102_10153351851020679_1082087220013938831_n

Menu oli yksinkertainen, kunnon naudan ulkofileetä ja riisiä ja salaattia. Näin ei tarvinnut napostella ähkyyn asti mitää pieniä cocktail paloja, vaan jokainen sai mahan täyteen kunnon ruoalla.

20151231_201131

Riina oli käymässä Jyväskylästä, joten sain tervetullutta vähän erinlaista treeniseuraa viikonlopulle. Riinan kanssa on aina olleet hyvät ja tehokkaat treenit. Muuten viikonloppu meni rennosti saunoessa ja Mr. Bigin kainalossa.

20160103_101103

Kävin myös tiistaina oikaisemassa rankaani Uudenmaan Kiropraktikkokeskuksella, nyt paikat eivät olleetkaan menneet niin jumiin kuin aikasemmin. Se oli kiva kuulla, aina kiropraktikolta lähtiessä kyllä huomaa että olo on jotenkin kevyempi ja liikkuvampi.

20160105_175434-1

Olen tässä elellyt vähän kuin pellossa oikeastaan koko syksyn, olen kyllä treenannut ja syönyt suhteellisen säännöllisesti mutta se on ollut sivuseikka enkä ole siihen sen kummemmin kiinnittänyt miään huomiota.  Muut asiat ovat menneeyt edelle, mutta nyt aloitinkin taas hiukan tarkemman ruokavalion ja aerobisia lisään tarpeen mukaan ohjelmaan. Nyt ohjelmassa on kaksi aamulenkkiä viikkoon, joita on sitten tarkoitus lisätä kevättä kohti. Välillä on ihan vapauttavaa olla ilman ruokavaakaa, ja tarkempaa miettimistä, mutta mihinkäs sitä opituista tavoista pääsisi. Kyllä kesäksi on aina mukavampi päästä hyvään kuntoon, jos ei niin ulkonäöllisesti niin yleisesti hyvän olon takia.

Olen ottanut käyttöönn myös Sportlifen PROLINE BURNERin joka on erittäin tehokas ja monipuolinen termogeenivalmiste, jossa on hyödynnetty viimeisimmät markkinoilta saatavat ainesosat. Nelumbo nucifera (Higgenamin), amaranthus cruentus (Halostachine) ja Coleus forskoliini ovat kaikki beta agonisteja, jotka toimisivat yksinäänkin erittäin hyvin. Tämä tuote sisältää ne kaikki, täsmälleen oikeina määrinä ja keskenään oikeassa suhteessa. Sopiva määrä kofeiinia yhdessä vihreän teen kanssa vielä tehostaa termogeneesiä ja piristävää vaikutusta, joka dieetillä on tietysti suotavaa.

df8ae8197ca9f2dfec702e01a61d2c5e_f76

PROLINE BURNER sisältää myös muitakin painonhallintaa tukevia ja nestettä poistavia ainesosia (yearba mate, dandelion, uva ursi), alfalipoiinihappoa verensokeria tasaamaan ja bioperiniä imeytymistä tehostamaan.

PROLINE BURNER in rasvanpolttovaikutus on paljon voimakkaampi, kuin monissa markkinoilla olevassa tuotteessa.

Katsotaan miten tytön käy.

Instagram: @tyttosinaoletvahvaofficial

Facebook: Tyttö sinä olet vahva

 

Aina ei tarvitse juosta paikasta toiseen kuin päätön kana

*) sisältää mainoslinkin

Syksy on ollut hektinen, melkein joka viikonloppu on ollut jotain ohjelmaa. On ollut fitness kisoja Lahdessa, synttäreitä, käyntiä Jyväskylässä ja niin edelleen. Vaikka periaatteessa viikonloppuisin on vapaa-aikaa, silti reissaaminen ja aina vieraaseen paikkaan siirtyminen on tietyllä lailla kuluttavaa.  Välillä on mukava vain olla mitään ihmeempää tekemistä. Viime viikonloppuna olin vain kotona Helsingissä, nautin kodista ja lähellä olevista asioista. Ystäviä oli käymässä, ulkoilimme ja kahvittelimme pitkään sunnuntaina. Sää oli aivan mahtava.

image

image

Yleensä treenaan melkein kaikki teenit viikolla, ja viikonloppuna teen korkeintaan jotain kevyttä aerobista. Nyt hektisen edellisen viikon vuoksi kävin lauantaina tekemässä olkapäät ja uimassa loppuun puolisen tuntia. Töölön Foreverillä on myös uima-allas, joten uimaan pulahtaminen salin jälkeen on varsin helppoa. Sunnuntaina kävin huoltamassa kehoa ohjatulla venyttelytunnilla, mikä teki todella hyvää ja meinaan käydä tunneilla jatkossakin ajan niin salliessa.

image

Illalla kävimme raittiissa ilmassa vähän reippailemassa. Uskomatonta muuten miten paljon eläimiä Töölönlahden ympärillä liikkuu, tällä kertaa näimme kettu repolaisen ja edellisellä kerralla supikoiran. Joutsenia ja jäniksiä näkyy myös usein.

image

image

Syksyllä kun auringon valo vähenee, alkaa väkisinkin, ainakin itsellä unen tarve korostua ja väsyttää enemmän. Pimeys vaikuttaa moneen kuin karhuihin: Olisi ihanaa vain nukkua ja nukkua. Kun näin ei voi tehdä, saattaa mieli helposti masentua. Varsinaista kaamosmasennusta ei voi yleistää, mutta talviväsymys on aika normaalia. Tämä vaikuttaa monella myös ruokahaluun ja varsinkin hiiari pitoinen ruoka alkaa maistua paremmin. Tämä taas joshtaa helposti painon nousuun.

image

Tällöin vitamiinien merkitys korostuu vielä enemmän. Kannattaa ottaa D-vitamiinia, huolehtia kalsiumin ja  hyvien rasvojen saannista. D-vitamiini vaikuttaa mm. hyvänolon hormoni  serotoniinin syntyyn. Kalsium puolestaan tekee yhteistyötä D-vitamiinin kanssa. Hyvät rasvat taas kuten Omega-3 ja omega-6 rasvahapot tukevat aivojen ja hermoston toimintaa. Hyvien rasvojen puute voi olla yksi taustatekijä aivojen toiminnan heikkenemiseen sekä mielialan vaihteluihin. C-vitamiinia kannattaa ottaa myös ympäri vuoden terveellisen ruokavalion lisäksi. Liian pieni saanti aiheuttaa väsymystä vastustuskyvyn heikkenemistä. Muista siis syödä säännöllisesti monipuolisia aterioita, joissa on hiilihydraatteja, proteiineja ja hyvänlaatuisia rasvoja sekä runsaasti  vitamiineja ja kuituja.

Tilasin itselleni juuri reippaan paketillisen yhteistyökumppanini *Sportlifen vitamiineja *Go4Fit nettikaupasta pitkän talven varalle. Suosittelen teillekkin 🙂

Instagram: @tyttosinaoletvahvaofficial

Facebook: Tyttö sinä olet vahva