Treeni auttaa ahdistuksen keskellä

*Sisältää mainoslinkkejä

*) Sisältää kaupallisia linkkejä

Kun itselläni on joku kriisi niin pyrin treenaamaan suhteellisin hyvin, ehkä jopa paremmin kuin muutoin. Ok jos fyysinen voimattomuus ja väsymys joka seuraa henkisestä kuormituksesta pistää kuuntelemaan itseään ja pudottaa välillä hetkeksi sohvan pohjalle, on sekin sallittua ja  tunnustelen tässä itseäni. Pyrin kuitenkin siihen että joka päivä  tulee ulkoiltua,  käytyä uimassa silloin tällöin ja salilla tietty käytyä ainakin sen kolme kertaa viikossa vaikka kuinka väsyttäisi. Aina pois tullessa on parempi olo, ja miksi ihmeessä antaisin jollekkin toiselle sen ilon että alkaisin jotenkin laiminlyömään itseäni.

Kuva: Pauli Isoaho. Vaatteet * Biancaneve.

Liikunta auttaa sydänsuruihin huomattavasti, tämän ole huomannut ennenkin, joskus kun juoksin niin juoksin kirjaimellisesti irti silloisesta suhteestani. Juoksin ja juoksin, kuuntelin Lauri Tähkää ja vaan juoksin parinkymmenen kilometrin lenkkejä. Lopulta juoksin puolimaratonin. Se oli sitä aikaa, ja muistan kuinka juostessa ajatukset selvisivät ja tiesin tasan tarkkaan mitä minun siellä hetkellä elämässä pitää tehdä. Kaikki alkoi tuntua kristallin kirkkaalle sillä hetkellä , ja tuskinpa olisin tullut samaan tulemaan pohtiessani asioita sohvan nurkalla sipsipussi  kourassa.

Kuva: Pauli Isoaho. Vaatteet * Biancaneve.

Mä aion pitää myös mielessä että kesä on tulossa, ja haluan olla silloin hyvässä kunnossa ja voida hyvin. Olla kaunis ja raikas. Meinasin tilailla itselleni muutamat treenivaatteet piristämään kevättä.  *Biancaneve on ollut aina mun suosikki brändi ja siihen aion turvautua nytkin. Ihanan värikästä ja freesiä. Lisäksi aion ottaa vuosia mulla olleen * Esbeltin käyttöön taas.

Tämä ei ole  uusi  dietti,  laihdutuspilleri tai taikajuoma.  Tämä on korsetti, jolla muokkaat kehosi unelmamuotoon hetkessä terveellisellä tavalla.

Salaisuus on Esbelt. Korsetissa käytetty fuusioteknologia on ylivoimainen niin vartalon muokkauksessa kuin terveyttä edistävässä vaikutuksessaan. Esbelt on myös fitnessammattilaisten kapean vyötärön salaisuus? Waist trainer on valmistettu 100% luonnonkumista, joka yhdistyy pehmeään, kosteutta imevään puuvillavuoriin, sekä viskoosi elastaani päälliseen ainutlaatuisen teknologian avulla. Tässä premium tason korsetissa sekä tuntu ja ulkonäkö ovat erittäin miellyttäviä.

Kaksirivinen hakaskiinnitys edessä ja kiinniommellut joustavat spiraaliluut estävät korsettia nousemasta pois paikaltaan. Se ei rullaannu käytössä, vaan pysyy paikallaan vauhdikkaammassakin menossa.

Esbelt auttaa täydellisen kapean vyötärön metsästyksessä sekä mm. synnytyksen jälkeisessä palautumisessa.

 

Käykää tekin tilaamassa omanne ja tuette samalla myös suomalaista käsityötä.

Ja jos ystävänpäivä lahja puuttuu vielä, kannattaa käydä *Nordicfeelillä,  joka myy hajuvesiä sekä ihon- ja hiustenhoitotuotteita reilusti alle vähittäismyyntihintojen. Heillä on Suomen laajin valikoima hajuvesiä.

Ystävänpäivä kampanja: 10% kaikista tuoksuista Paitsi duo ja trio pack.Kassalla käytettävä koodi VALENTINE. Voimassa 14.2 asti.

Instagram: @tyttosinaoletvahvaofficial

Facebook: Tyttö sinä olet vahva

Snapchat: vahvatytto

 

Mitä mun fitnekselle kuuluu?

*Sisätää mainoslinkkejä

Aikanaan vuonna 2012, kun tämä blogi on perustettu alkoi se sen kevään bikini fitness kisoihin valmistautumisesta. Silloin kisaaminen, treenaaminen ja syöminen oli ehkä elämän tärkein asia tai ainakin sen ympärillä elämä vahvasti pyöri. Noista ajoista on kuljettu pitkä matka eteenpäin ja blogi muuttanut muotoaan sen myötä.

20160615_150453

Enemmän tulee elettyä elämää ja nähtyä asioita laajemmin, vaikka olen aina vihannut katsoa vain yhteen asiaan näin jälkeenpäin katsottuna kisa vuodet veivät siihen. Alussa olin mielestäni hyvin mukana, ja osasin hyvin tasapainottelun urheilun ja muun elämän välillä mutta mitä pidemmälle jatkoin, niin sitä suppeammaksi maailma aikanaan kapeni.

IMG_3677
Juhannus 2012.

Jotenkin sitten muutos johti toiseen ja valmennusten ja muiden kautta löysin tasapainon. Kyllä mulla kytee edelleen jossain ajatus kisaamisesta tässä elämässä, mutta se ei mitenkään ole sellainen asia mitä haluaisin laittaa minkään muun tärkeän asian edelle elämässä. Olen saanut tosi paljon rentoutta syömiseen ja mun elämään on tullut sellaisia ihmisiä jotka omalla rentoudellaan ovat antaneet hyvää esimerkkiä. En mä jaksa kantaa huolta kunnosta tai ulkönäöstä liikaa, kun ei kukaan mun rasvaprosenttia ole mittaamassa jos en ole lavalla. Tiedän tasantarkkaan että jos elän rennosti ja näin kun nyt en tule mihinkään kiristymään, mutta tiedän myös tasantarkkaan miten tapahtuu ja mitä. Ihan turha yrittää kompensoida satunnaista herkuttelua liialla liikunnalla, kun plussalle jää joka tapauksessa jos yrittää jokaista suklaa palaa kuluttaa lenkillä ja se on loputon suo. Mieluummin liikun ja treenaan vaan sen hyvän olon ja terveyden takia, liikunta on mulle nautintoa ja stressin purkua tällä hetkellä. Tavoite on lihasten ja kunnon ylläpito. Tuolla fitness höyryämisellä sain ihan ok lihasmassa tehtyä, enkä halua sitä nyt mihinkään kadottaa, mutta ei mulla ole mitää pakonomaista tarvetta enää kasvaakkaan.  Salitreenejä tulee noin kolme viikossa ja lenkkejä noin saman verran, ihan sen mukaan miten huvittaa ja kiinnostaa.

IMG_2420

Kyllä mä edelleen puhun aktiivisen elämän ja liikunnan puolesta tottakai. Vierivä kivi ei sammaloidu, eikä liika sohvaperunointi tee hyvää kenellekkään, mutta myös liikaa höyryämistä tulee ja kannattaa välttää. Pitää pystyä vaan olemaan ja rentoutumaan, aivojenkin pitää pystyä lepäämään tämän kaiken vouhotuksen keskellä.

IMG_20160531_112029

Olen tosin onnekas kun saan edelleen tehdä yhteistyötä Sportlifen ja *Go4Fitin, josta saa kätevästi tilattua lisäravinteet ja treenivaatteet. Plussaa on että yli viidenkympin tilaukset toimitetaan aina ilman postikuluja ja tuolta löytyy aina todella hyviä tarjouksia. Sain hetki sitten paketin, jolla sai kummasti buustia treeneihin.

20160614_201638

Mun suosikki on *Whey+, jota käytän välipalaproteiinina ihan päivittäin.

Instagram: @tyttosinaoletvahvaofficial

Facebook: Tyttö sinä olet vahva