Viikon kohokohdat pimeyden keskellä

*Sisältää mainoslinkkejä

Korut Viaminnet *TÄÄLTÄ / Asu Benetton / Laukku DNKY

Mieli maassa pimeyden keskellä

Täytyy sanoa että tämä syksy on ollut jotenkin vaikeakulkuinen. Olen ollut enemmän tai vähemmän kipeä koko syksyn. En mitenkään sänkypotilaana tai kokonaan poissa pelissä, mutta kuitenkin niin että kokoajan on pieni nuha, yskä, kurkku kipeä, tai ääni on lähtenyt. Tuo äänen lähteminen alkaakin olla jo vitsi kaveripiirissä, meinaan tämä taitaa olla jo neljäs kerta tänä vuonna kun on melkein pitänyt pärjätä kuiskimalla tai viittomakielellä. On sellainen olo että kapasiteettini on ehkä noin 80%, täyden sadan sijaan vaikka kuinka yrittäisin. Väkisinkin tämä vaikuttaa hieman mielialaan, kun ei pysty tekemään täysillä kaikkea sitä mitä haluaisi.

Treeneissä olen ottanut aika iisisti, mutta muut asiat vain on hoidettava. Maailma ei pysähdy pieneen nuhaan, vaikka levätä täytyykin. Onneksi syksy on ollut täynnä kivoja asioita ja paikkoja mihin mennä. Tämän syksyn pelastus onkin ollut se että on ollut paljon mukavia asioita ja tekemistä, johon ei paljon fyysistä aktiivisuutta tarvita. Viime viikolla sattui olemaan monta kohokohtaa joista olen iloinen ja kiitollinen.

Polhem PR 15-vuotta juhlat

PR- toimisto Polhemin 15v synttäreitä julhittiin ihanassa viime keskiviikkona ja tyylikkäässä miljöössä Helsingin Kruunuhaassa. Ohjelmassa oli muotinäytös ja esillä kaikenlaisia tuotteita muodin-, ja kauneuden saralta. Kävimme Eveliinan kanssa hiukan haistelemassa uusia tuulia, ja nauttimassa lasilliset kuohuvaa coctailpalojen siivittämänä. Muotinäytös oli hieno ja tyylillä totetutettu, sekä tunnelma oli 5/5. Polhem onkin Pohjois-Euroopan johtava PR-yritys muoti-, kauneudenhoito-, kodin- ja elintarvikealalla. Tällainen tapahtumissa käynti keskellä viikkoa sopii minulle. Paikalla ei tarvitse välttämättä olla aamun pikkutunneille, mutta on mukavaa käydä ihmisten ilmoilla vaikka vain katsomassa mikä on meininki. On mukavaa laittaa vähän paremmat vaatteet päälle  ja tavata iloisia ihmisiä. Näin saa samalla piristystä syksyyn.

Ihana Tukholma

Yksi viikon kohokohta oli ehdottomasti viikonlopun Tukholman reissu. Olimme varanneet kaveriporukalla risteilyn jo pari kuukautta sitten juurikin silmällä pitäen tätä pitkää syksyä. Tällä porukalla vietämme aikaa nykyään valitettavan harvoin joten reissu teki hyvää meille kaikille. Nautimme laivan buffetista, sekä perjantaina, että lauantaina, ja kaiken kruunasi vielä aamupalat molempina aamuina. Lauantaina kävimme Tukholmassa ostoksilla ja nautimme ruotsalaisesta tunnelmasta. Tukholman yleisilme on minusta aina jotenkin sellainen kansainvälinen ja freesi. Tukholma onkin isompi ja siellä näkee enemmän eri kansalaisuuksia kuin Helsingissä. Tykkäänkin käydä huomattavasti mieluummin laivalla Tukholmassa kuin Tallinnassa. Laivalla oli myös ihan kiva olla ja viettää ilta hyvässä seurassa.

 

Kaikki vastaan 1

Sunnuntaina sain kunnian mennä ystävieni kanssa katsomaan Kaikki vastaan 1 Ylen studiolle Pasilaan. Kokemus oli mielenkiintoinen ja hauska, saimme viettää erilaista ja mukavaa aikaa porukalla osallistuen itse kilpailuun paikan päällä. En ollut aikaisemmin katsonut koko ohjelmaa, joten kaikki oli minulle uutta. Kaikki vastaan 1 on uusi ja koko perheen liveshow, jossa yksi studiokilpailija pelaa koko Suomea vastaan hauskoissa, erikoisissa ja hulvattomissa kysymyksissä. Anni Hautalan juontamassa suorassa lähetyksessä studiokilpailija saa ratkottavakseen hullunkurisia pulmia, joihin ei todellakaan löydy vastausta Googlesta. Elina Kottonen ja Janne Kataja testaavat pulmat käytännössä, ja kansa osallistuu peliin kännyköillään. Lopuksi paras voittaa rahapotin.

 

Housut Bia Brazil *TÄÄLTÄ

 

Instagram: @tyttosinaoletvahvaofficial

Facebook: Tyttö sinä olet vahva

Snapchat: vahvatytto

Edellinen juttu: Treenivaatteet kurvikkaalle naiselle

 

 

 

 

Carb loading and sunny Stockholm

Nyt on kuulkaas hiilari varastot hyvin täytetty, että ei ainakaan pääse kataboliaa tapahtumaan hetkeen. Lähdettiin maanantaina päivä Tukholmassa ”eläkeläisristeilylle”. Arki katkesi mukavasti ja Tukholma oli aivan ihanan aurinkoinen ja niin kaunis. Kyllä siellä vaan on sitä ison kaupungin tuntua hiukan erilailla kuin täällä Helsingissä. Esimmäisenä tietenkin laivaan saavutuemme menimme siihen kuuluisaan puffettiin, jossa tankkaus sitten alkoi.

Tässä ensimmäisen illan viiden ruokalajin menu :D
Tässä ensimmäisen illan ”viiden ruokalajin menu” 😀
image
Mukana myös: Mira`s destiny. Check blog!!!

No vähän tuli herkuteltua,  mutta oli kai siinä alkupäässä jotain fiksuakin. Enkä kyllä tuollaisesta määrästä ruokaa saa itselleni edes huonoa oloa. Nyt on tuntunut tosi hyvälle noudattaa arkisin ruokavaliota, ja sitten herkutella seurassa sopivan hetken/syyn tullen. Silloin ei ole tullut ahmittua yksin morkkikseen asti, ja onhan se usein mukavampaa syödä ulkona kuin kotona. Nyt jälkeenpäin mietittynä tämä tyyli eli:  Jos herkuttelet niin syö aina seurassa on sopinut minulle tosi hyvin aina. Suosittelen kokeilemaan.

Hurjat bileet :D
Hurjat bileet 😀

Ensimmäinen ilta meni tosiaan syödessä ja hyvästä seurasta nauttiessa. Käytiin myös pyörimässä ympäri laivaa ja jopa kuuntelemassa hetki karaokea. Oltiin kuitenkin jo kiltisti varmaan puolilta öin unessa, ja valmiina kohtaamaan seuraavan päivän seikkailut.

image
Merellistä meinkinkiä.

image

Heja Sverige!!!
Heja Sverige!!!

image

Käveltiin tosi reippaasti koko päivä, Viking linen terminaalista onkin ihanan lyhyt kävelymatka keskustaan, eikä julkisia tarvitse ollenkaan. Minulla oli jalassa kiilakorot jotka eivät ehkä olleet ihan parhaat koko päivän talsimiseen, mutta hengissä ja ilman suurempia valituksiakin selvittiin.

imageimageimage

Oranssi Smeg, tälläinen olisi saatava ;)
Oranssi Smeg, tälläinen olisi saatava 😉

Pysähdyttiin mennessä kahvilla ihanassa tunnelmallisessa kahvilassa (kuvia yllä) ja lounaalla käytiin kivassa edullisessa salaatti paikassa keskustassa. Salaatit olivat mielettömän hyvät, kunnolla lihaa ja proteiinia.  Ja kasviksia ym. sai lisätä lautaselle vielä oman maun mukaan. Tälläinen systeemi oli myös yhdessä paikassa edellisellä Tukholman reissulla, mielettömän hyvä juttu kun on tottunut syömään kasviksia todella reippaasti. Tälläiseen en ole vielä suomessa törmännyt ollenkaan. Lounas paikan takapihalla avautuikin yllätykseksi mieletön puutarha, jossa sitten nautimme eväämme.

image

image

image

 

Jotain tuli tietenkin myös ostettuakin. Rennot vaatteet jäivät kotiin, joten päätin että haluan uuden tyylin. Mistäs muualta kuin paikalliselta Henkkamaukalta sitten tarttui mukaan parin sadan Kruunun asu 😀 Ei ehkä  ihan sitä mun ominta tyyliä, mutta mukava päällä 😀

image
Holy chic! Ei sen pukeutumisen pidä olla aina niin vakavaa.
Muutama lotion tarttui matkaan myös ja jotain tarpeellista uuteen kotiin.
Muutama lotion tarttui matkaan laivalta myös ja jotain tarpeellista Tukholmasta uuteen kotiin.

Nuo Victoria`s secretin mistit ja bodylotionit ovat olleet minun suosikki tuotteita, siitä lähtien kun ostin ensimmäiset joskus pari vuotta sitten lentokentältä Kreetalta. En ole sen jälkeen mitään muita oikein voinutkaan enää käyttää. Tuoksut ovat päätä huumaavan ihania, lotionit helposti levittyviä ja juuri sopivia päivittäiseen käyttöön. Mistit ovat juuri sopivan raikkaita arkituoksuna. Oma lempparini on misteistä ehdottomasti: Coconut passion, tämän tuoksun tutut tunnistavat jo kaukaa. Monet suosikki parfyymini kuten J´adore ovat noiden myötä jääneet hyllyyn käyttämättä. Harmi kun noita ei saa suomesta, ja olen vähän huono tilailemaan. Reissusta tulee sitten ostettua useampia.

No mutta sitten taas ruokaan 🙂 Tosiaan Tiistainakin tuli syötyä hyvin ja riittävästi. Tässä kooste päivän eväistä. Välipalana oli mukana vielä muutama protsku patukka, pähkinöitä, ja pari hedelmää 🙂

image

Hiukan epämääräisen näköistä, mutta tarpeellista. Vitamiinit aina mukana matkalla ;)
Hiukan epämääräisen näköistä, mutta tarpeellista. Vitamiinit aina mukana matkalla 😉
Pari leijonaakin bongattiin matkalta :D
Pari leijonaakin bongattiin matkalta 😀
Ja tälläinen :D
Ja tälläinen 😀

Kaikin puolin suosittelen Tukholmassa pistäytymistä, ja risteilyitäkin välillä. Saatiin reissu meinaan kahdella eurolla. Noita halpis risteilyjä jaetaan milloin missäkin ja kerrankin hyödynsimme sellaisen. Hytit olivat ihan hyvät, ja minkä hotelli yöpymisen saisit tuolla hinnalla? Tuolla rahalla pääsee kuitenkin toiseen maahan ja voi shoppailla tax freessä. Helsingistä varsinkin on mukava lähteä matkaan, kun alla ei ole monen tunnin väsyttävää matkustusta satamaan.

Kun kotimatka Helsinkiin alkoi.
Kun kotimatka Helsinkiin alkoi.

Joku ystävällinen henkilö tuli muuten kommentoimaan laivareissulla blogiani. Kiitos vielä mieltä lämmittävästä kommentista <3 Sillä oli iso merkitys minulle. Kaippa tätä sitten lukee muutkin kuin omat kaverit 😀

Tässä vielä laivan toinen ja viimeinen aamupala "pienillä" extroilla höystettynä ;)
Tässä vielä laivan toinen ja viimeinen aamupala ”pienillä” extroilla höystettynä 😉

image

Tänään onkin sitten luvassa kevyttä rinta/selkä treeniä ja spinning. Kyllä noilla eväillä jaksaa taas jumpata.

Stay focus <3

Instagram: tyttosinaoletvahvaofficial

Facebook: Tyttö sinä olet vahva