Kimalletta ja kauniita ihmisiä – TBAF 2017

*Sisältää mainoslinkkejä

Asu second hand / Korut Viaminnet / Laukku Louis Vuitton

The Blog Awards 2017

The Blog Awards Finland palkitsee Suomen parhaat vaikuttajat ja vaikuttajamarkkinoinnin ammattilaiset ja on ehdottomasti blogigaalojen parhainta eliittiä. Tämä vuonna pidimme pienimuotoiset etkot meillä, Jonnan, Katrin, ja tietenkin toisen kotimme asukkaan Eveliinan kanssa. Otettiin meillä parit lasit skumppaa ja virittäydyttiin tunnelmaan kunnes hurautettiin taksilla pääkallopaikalle A-lehdille Kulosaareen. Tämä oli kolmas kertani kyseisissä kekkereissä, ja täytyy sanoa että järjestelyissä, eikä tarjoiluissa oltu tänäkään vuonna säästelty. Kuus kautta viis soisin sanoa. Paikalle oli saapunut paljon erittäin kauniita ja hyvin pukeutuneita ihmisiä somemaailmasta ja tunnelma oli huipussaan jo saapuessamme paikalle. 

Kuvassa: Eevsku Eevsku, Eveliina Queen of everything, minä, Katri Fit you too , Anna Too big to be me ja Monna Monna Treenaa

Blogisiskojen kanssa hauskan pitoa

Fitfashionin porukkaan ja muihinkin bloggaajiin on ollut ilo tutustuttua vuosien varrella. Vaikka en ole itse ollut aktiivisimmasta päästä bloggaajana, olen ollut Fitfashionilla ensimmäisten joukossa kun se perustettiin vuonna 2012 Bloggaajia on tullut huimasti lisää, osa on lähtenyt muualle bloggaamaan mutta silti yhteys ihmisiin on säilynyt. Kaikenlaisiin juhliin ja tapahtumiin on aika kiva mennä, koska tietää aina tapaavansa tuttuja. Blog Awardsissa tarjoilut olivat kohdillaan, joten nautimme niistä yllin kyllin, tanssimme ja pidimme hauskaa. Palkintojen jaossa Piia Pajunen Fitfashionilta nappasi hienosti terveys ja hyvinvointi kategorian  parhaan palkinnon.

Katri Fit you too, Umppu Prime Life, ja minä

Illan tyyli

Lähdin työstämään illan tyyliä korujen pohjalta, sain upean tilaisuuden tehdä yhteistyötä suomalaisen aivan ihanan korubrändin *Viaminnetin kanssa. Viaminnet valmistaa ainutlaatuisia ja kauniita nahkakoruja käsityönä Helsingissä- kestävää, ajatonta ja monikäyttöistä designia. Viaminnetin mallistoja inspiroivat luonto ja nahka – niin väreinä kuin muotoinakin. Viaminnet on aloittanut toimintansa vuonna 2014 ja kasvattanut toimintaansa tasaisesti sen jälkeen, ja korut ovat saaneet hyvin näkyvyyttä. Olen bongannut Viaminnetin aiemmin lähinnä kuvista ja mediasta, mutta ensimmäiset korvakoruni ostin kesällä lentokentältä lähtiessämme Riinan kanssa Sisiliaan. Nuo näyttävät sulkakorvikset ovatkin olleet käytössäni vähintään joka viikko.

Viaminetillä on kaksi myymälää Helsingissä toinen Mariankatu kympissä ja toinen lentokentällä. Viaminnetin löydät myös *Facebookista ja *Instagramista. Ajattelin että näyttävien korujen kanssa täytyy olla yksinkertainen asu ja päädyin ostamaan asuni käytettynä Facebookin Töölö ostaa ja myy ryhmästä. Olin ihan tyytyväinen koska kaupungilta en löytänyt mitään sopivaa. Olen pari kertaa päätynyt hakemaan jotain vaatetta tiettyyn tilaisuuteen Facebook ryhmästä ja olen molemmilla kerroilla saanut haluamani. Kierrätys siis kannattaa.

Kimalle kasvoilla viimeisteli illan tyylin

*Glitter by ElinaK viimeisteli illan juhlijoiden lookit paikan päällä näyttävillä Glitter koristeilla. Glitter by ElinaK on Meikkistudio *ElinaK:n oma glittermallisto, joka sisältää yli 50 erilaista glitterväriä. Lisäksi mallistoon kuuluu useita erilaisia näyttäviä, itseliimautuvia ja uudelleen käytettäviä kasvotimantteja. Kasvotimantit löydät Suomesta vain ElinaK:lta. Tunnelmallisessa valaistuksessa koristelut näyttivät aivan mahtavilta, ja onneksi suurin osa juhlijoista käytti tätä mahdollisuutta hyväkseen. Minä sain itselleni kauniin kultaisen koristelun, joka sopi vallan mainiosti koruihin ja muuhun tyyliin.

Eve Queen of everything ja minä

Ajoissa kotiin

Bileet päättyivät näyttävästi ilotulitukseen noin klo 23 ja tämän jälkeen suuntasimme perinteisesti mäkin kautta kotiin nukkumaan, jatkoille ei ollut enää paukkuja lähteä. Ilta oli kaikinpuolin onnistunut ja mukava ja päättyikin juuri sopivaan aikaan. Nämä ovat sellaiset juhlat joihin osallistun jatkossakin, kiitos kaikille mukavasta seurasta.

 

Instagram: 

@tyttosinaoletvahvaofficial

Facebook:

 Tyttö sinä olet vahva

Snapchat: vahvatytto

Edellinen juttu:

 Mitä jäi käteen I Love Me 2017 -messuilta

Mitä jäi käteen I Love Me 2017 -messuilta

*Sisältää mainoslinkkejä

Messuilla oli paljon nähtävää ja koettavaa

Viikonlopun aikana I Love Me -messuilla kävi lähes 60 000 vierailijaa. Kiinnostuksen kohteina olivat etenkin kauneudenhoitotuotteet, terveellinen ravitsemus, luonnollinen terveydenhoito sekä muoti ja vaatteet.

Messuilla oli yhteensä kymmenen ohjelma-aluetta tarjosivat satoja luentoja, demoja, harjoituksia, näytöksiä ja kisoja. Kävijöitä kiinnostivat etenkin puheenvuorot terveydestä, hyvinvoinnista ja liikunnasta. Muita kiinnostavia ohjelma-aiheita olivat liikuntanäytökset, muoti- ja hiusnäytökset sekä puheet muodista ja kauneudesta. Lisäksi osastoilla oli erilaisia terveysmittauksia, pikameikkejä ja -kampauksia, kasvohoitoja, hierontoja ja stailauksia. Tapahtuman yksi suurimmista vetonauloista oli varmasti yhdysvaltalainen glitterinhohtoinen YouTube-tähti Jeffree Star, joka lanseerasi messuilla uuden meikkikokoelmansa perjantaina ja lauantaina.

Kuva: Messukeskuksen mediapankki / Petri Mast

Minusta I love me 2017 -messuilla on parasta se että siellä näkee yleensä paljon tuttuja ja voi bongata uutuuksia. Messuja on tullut kierrettyä vuosien aikana paljon, sekä vieraana että näytteilleasettajana, joten nykyään pyrin pitämään messu käyntini sellaisena kompaktina. Käyn haistelemassa tunnelmaa, ja hiukan katselemassa, se riittää minulle. Poimin ehkä muutamia itselle kiinnostavia asioita, ja käyn katsomassa niistä ainakin osan. Shoppailu ei minua varsinaisesti messuilla kiinnostanut, koska nykyään minua lähinnä ahdistaa liika tavaran paljous. Ostan silloin kun tarvitsen, yleensä vältän ostamista ja siitäkin huolimatta tavaraa vain kertyy jostain liikaa.

Kuva: Messukeskuksen mediapankki / Petri Mast

Flunssa vei äänen

Kävimme ystäväni kanssa tutustumassa sunnuntain tarjontaan. Harmikseni minulla on ollut eri asteista flunssaa jo jonkin aikaa, ja viime sunnuntaina ääneni oli hävinnyt melkein kokonaan. Tämänkään emme antaneet häiritä tunnelmaa koska oloni oli muuten suhteellisen hyvä.  Kevyesti kuiskimalla sai äänen oikein hyvin kuuluviin, vaikkakin messujen jälkeen sekin oli aika mahdotonta.


Erilaiset esikuvat

Kävimme katsomassa Fitnesmalli 2017 -kilpailun. Kilpailun voitti Meri Turunen, toiseksi tuli Anni Vallius ja kolmanneksi Elina Leskinen. Törmäsin messuilla myös Miss Plus Size 2017 -kilpailun voittajaan Marjaana Lehtiseen sekä Miss Helsinki 2017 Sephora Lindsayhyn. He ovat osana toiseksi tulleen Anni Valliuksen kehittämässä erilaiset esikuvat kampanjassa. Kampanja panostaa naisten itsetuntoon ja kannustaa naisia olemaan parhaita versioita itsestään, sekä  nauttimaan naiseudesta erilaisuudesta huolimatta. I love me -messujen tärkein sanoma onkin mielestäni suunnattomasta materia määrästä huolimatta, rakasta itseäsi, ja huolehdi itsestäsi. Tätä myös erilaiset esikuvat kampanja tuo hyvin esille.

Fitnessmalli 2017 -kilpailun voitti Meri Turunen, toiseksi tuli Anni Vallius, ja kolmanneksi Elina Leskinen.

Erilaiset esikuvat haluavat kannustaa kaikkia hyväksymään itsensä sellaisen  kuin ovat ja uskomaan omaan itseensä. He pitävät tärkeänä myös että saavuttaakseen omia unelmiaan ei tarvitse asettua mihinkään tiettyyn muottiin.

Jos haluat osallistua omalla kuvallasi kampanjaan voit postata kuvasi instagramiin käyttämällä hashtagia #erilaisetesikuvat ja kertoa mikä tekee sinusta omanlaisesi kauniin?

Olen todella iloinen että kaikkea tälläistä tuodaan enemmän ja enemmän esille, ihmisen itsetunto vaikuttaa niin moneen asiaan elämässä. Jokaisen pitäisi saada tuntea itsensä hyväksytyksi ja kauniiksi.

Jotain luxusta

Jotain kaunista ja kimaltavaa materiaa I Love Me -messuilta jäi myös käteen, nimittäin yllä olevassa kuvassa olevat ihanat kotimaiset *Viaminnet korut ensi viikonloppuisille Blog Awardseille. The Blog Awards Finland 2017 -gaalassa palkitaan jokavuotiseen tapaan Suomen parhaat vaikuttajat ja vaikuttajamarkkinoinnin ammattilaiset. Tästä juttua lisää myöhemmin, mutta on ihanaa lähteä juhlimaan kun on korut ja asu viimeisen päälle valmiina.

Housut Bia Brazil *TÄÄLTÄ / Tunika Gina Tricot *TÄÄLTÄ

Hyvä fiilis

Messuilta jäi sellainen hyvä fiilis kaikinpuolin. Ihmiset olivat iloisia ja ympärillä oli paljon kaunista katseltavaa. Tällaiseen syksyn harmauteen messuilla käynti sopii paremmin kuin hyvin. Messuilta voi saada hyviä vinkkejä uusiin harrastuksiin, tai kauneudenhoitoon, sekä inspiraatiota vaikkapa erilaisista esikuvista. Minusta messuilla kannattaa käydä jo senkin takia että tietää vähän missä maailmalla mennään, aina niistä tarttuu mukaan jotain hyvää. Messut järjestetään seuraavan kerran 19.–21.10.2018 Messukeskuksessa Helsingissä.

Instagram: @tyttosinaoletvahvaofficial

Facebook: Tyttö sinä olet vahva

Snapchat: vahvatytto

Edellinen juttu: Voiko luottamusta ihmisiin saada takaisin