Kun tahto on riittävän kova, unelmalle viitoittuu polku.Unelma tuo mukanaan elämään sen, mitä moni yhä edelleen kaipaa ja etsii: ennakkoluulotonta asennetta, oppipojan nöyryyttä, mestarin kunnianhimoa, muurahaisen ahkeruutta, kellontarkkoja rutiineja, konkreettisia välitavoitteita ja ennen kaikkea uusia, upeita persoonia.

Fitness-elämäntavastaan ja muusta lifestylestään kirjoittaa lajin kilpailija Minna Ahmonsaari. Minna on kisannut ensimmäiset kisansa body fitness –sarjassa syksyllä 2010. Ennakkoluuloton nainen kokeili myös bikini fitness -lajia keväällä 2012. Tiukan kisadieetinkin keskellä säntillinen ja aikaansaava Minna on työskennellyt parturi-kampaajana viimeiset 12-vuotta, joista kahdeksan hän on pyörittänyt omaa liikettä. Tällä hetkellä hän opiskelee sairaanhoitaja-diakonissaksi Helsingissä. Minnalla on silmää estetiikalle ja vahva visio kohti täydellistä kisalookia. Lisäksi kiinnostus liikunta- ja hyvinvointialaan johdatti hänet suorittamaan personal trainer –opinnot syksyllä 2012. Personal trainer palveluita voit tiedustella muunmuassa tämän blogin kautta. 

Kokonaisvaltainen hyvinvointi ja henkinen kehittyminen ovat kuitenkin tärkeämpiä kuin yksikään rakennekynsi tai 12-senttimetrinen korkokengän piikki. Itsensä haastaminen ja ylittäminen – se on rakkautta lajiin, elämäntapaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.